Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση έρχεται να τιμωρήσει τους Έλληνες που διαμένουν στη Βρετανία

Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση έρχεται να τιμωρήσει τους Έλληνες που διαμένουν στη Βρετανία
H ανάλγητη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να τιμωρήσει και να αποκλείσει τους Έλληνες που διαμένουν στη Βρετανία, αναφέρει η Ένωση Κεντρώων
H ανάλγητη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να τιμωρήσει και να αποκλείσει τους Έλληνες που διαμένουν στη Βρετανία από το αναφαίρετο δικαίωμα ψήφου στις ευρωεκλογές, αναφέρει με σημερινή (1/3/2019) της ανακοίνωση η Ένωση Κεντρώων, τονίζοντας ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο διαμένουν περίπου 70.000 Έλληνες.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται μέσα στον κυνισμό του πως δεν πρόκειται βέβαια να τον ψηφίσουν.
Γιατί να το κάνουν άλλωστε;», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.
Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, «με τις καταστροφικές επιλογές της από το 2015, η κυβέρνηση παρέτεινε την κρίση με αποτέλεσμα την τελευταία 4ετία να συνεχίζει να φυλλοροεί το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό της χώρας και οι περισσότεροι ταλαντούχοι νέοι μας, που σπούδασαν εδώ με τα χρήματα των Ελλήνων, να καταφύγουν στο εξωτερικό για αξιοπρεπή εργασία».
Παράλληλα, η Ένωση Κεντρώων εγκαλεί την κυβέρνηση ότι «ψελλίζει απαράδεκτες δικαιολογίες περί Brexit, έχοντας ήδη βγάλει στη φαντασία της τη Βρετανία από την Ευρώπη».
«Η Ελλάδα απομονώνεται και γελοιοποιείται, καθώς όλα τα άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε. θα διοργανώσουν κανονικά ψηφοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο», υπογραμμίζει η Ένωση Κεντρώων.
«Απαιτούμε κύριοι της κυβέρνησης να αλλάξετε άμεσα απόφαση γιατί είναι παράνομη και αντιδημοκρατική και να πράξετε έγκαιρα τα δέοντα ώστε οι Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές του Μαΐου 2019», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης