Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Το μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά και το νεοφιλελευθερισμό είναι ένα υποκριτικό προεκλογικό τέχνασμα του Τσίπρα

Κουτσούμπας: Το μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά και το νεοφιλελευθερισμό είναι ένα υποκριτικό προεκλογικό τέχνασμα του Τσίπρα
"Οι πραγματικοί προοδευτικοί άνθρωποι γυρίζουν την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ", ανέφερε ο Δ. Κουτσούμπας
«Το μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά και το νεοφιλελευθερισμό δεν είναι παρά ένα υποκριτικό προεκλογικό τέχνασμα του κ. Τσίπρα, για να δικαιολογήσει τη συγκόλληση με διάφορες δυνάμεις και γυρολόγους πολιτικούς, που έχουν πρωτοστατήσει στην άσκηση της αντιλαϊκής πολιτικής», ανέφερε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Ο κ. Κουτσούμπας στην τοποθέτηση του στη συνδιάσκεψη της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας «για το ζήτημα της συγκρότησης του λεγόμενου προοδευτικού πόλου», σημείωσε «πώς μπορεί να μιλάει για μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά ο κ. Τσίπρας, όταν επί χρόνια συνυπήρχε με τέτοιες δυνάμεις και μάλιστα σε κυβερνητικό επίπεδο, όταν εισπράττει συγχαρητήρια από τέτοιες δυνάμεις (βλ. κυβέρνηση Τραμπ), για τη συμβολή στα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια.
Πώς μπορεί να μιλάει για "μέτωπο στο νεοφιλελευθερισμό", όταν επί 4 χρόνια εφάρμοζε τα πιο βάρβαρα μέτρα, υπέρ του κεφαλαίου, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ, του ΔΝΤ, του ΟΟΣΑ».
Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, «τέτοιες πολιτικές, τέτοιες συμμαχίες, όχι μόνο δεν είναι προοδευτικές, αλλά τρέφουν την ακροδεξιά, γιατί δικαιολογούν μια αντιλαϊκή πολιτική, στο όνομα μάλιστα της προόδου».
 «Οι πραγματικοί προοδευτικοί άνθρωποι γυρίζουν την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ και στα "πλυντήρια" που φτιάχνει», υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε πως «συμπορεύονται με το ΚΚΕ, για να βάλουμε μπροστά τις ανάγκες του λαού, για να αλλάξουμε τους αρνητικούς συσχετισμούς παντού, για να συγκρουστούμε με το σημερινό σάπιο σύστημα, που γεννά τη φτώχεια, τον πόλεμο, το φασισμό».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης