Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συνέχιση των κινήσεων κατοχύρωσης κερδών περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στην έκδοση του ομολόγου

tags :
ΧΑ: Συνέχιση των κινήσεων κατοχύρωσης κερδών περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στην έκδοση του ομολόγου
Οι τράπεζες θα παραμείνουν στο επίκεντρο ενώ σημειώνεται πως και η Aegean ξεκινάει σήμερα την έκδοση του δικού της εταιρικού ομολόγου
Η έκδοση του δεκαετούς ομολόγου από την Ελλάδα θα τραβήξει σήμερα τα βλέμματα των επενδυτών, ενώ λόγω της χθεσινής υποχώρησης οι αναλυτές περιμένουν μεταβλητότητα και συνέχιση των κινήσεων κατοχύρωσης κερδών.
Οι επενδυτές αναμένουν επιτόκιο 3,60-3,75% για το ελληνικό ομόλογο με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θετική προοπτική για τη χώρα αφού μετά από πολλά χρόνια κρίσης βγαίνει στις αγορές με μεγάλη έκδοση.
Οι τράπεζες θα παραμείνουν στο επίκεντρο ενώ σημειώνεται πως και η Aegean ξεκινάει σήμερα την έκδοση του δικού της εταιρικού ομολόγου.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε ήσυχο άνοιγμα λόγω και των αρνητικών τάσεων που επικρατούν στις διεθνείς αγορές, ενώ η Ελλάδα θα βγει στις αγορές με δεκαετές ομόλογο για πρώτη φορά από το 2010 (πιθανότατα σήμερα) και αυτή η εξέλιξη θα δώσει την τάση αργότερα μέσα στην ημέρα.
 
Euroxx
Λόγω των χθεσινών κινήσεων κατοχύρωσης κερδών περιμένουμε μεταβλητότητα γύρω από τις 700 μονάδες με το βλέμμα στραμμένο στη σημερινή έκδοση δεκαετούς ομολόγου.
 
Beta
Η δημοπρασία του δεκαετούς ομολόγου η οποία αναφέρεται πως ξεκινάει σήμερα αναμένεται να κρατήσει την αγορά σε αναμονή, ενώ οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών θα συνεχιστούν.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης