Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Κακόγουστο ανέκδοτο η έκκληση Τσίπρα για προοδευτικό μέτωπο

Λαφαζάνης: Κακόγουστο ανέκδοτο η έκκληση Τσίπρα για προοδευτικό μέτωπο
«Μόνο "γέλια και κλάματα" προκαλεί η έκκληση – κοροϊδία του Αλ. Τσίπρα για τη συγκρότηση δήθεν, προοδευτικού μετώπου που θα αντιμετωπίσει, τάχα, την ακροδεξιά και το νεοφιλελευθερισμό»
«Κακόγουστο αστείο» χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης την έκκληση του Αλέξη Τσίπρα για προοδευτικό μέτωπο.
«Μόνο "γέλια και κλάματα" προκαλεί η έκκληση – κοροϊδία του Αλ. Τσίπρα για τη συγκρότηση δήθεν, προοδευτικού μετώπου που θα αντιμετωπίσει, τάχα, την ακροδεξιά και το νεοφιλελευθερισμό.
Είναι αδιανόητο αυτός που ξεπούλησε τις αριστερές και προοδευτικές αρχές, πρόδωσε την λαϊκή εντολή και το όχι στο δημοψήφισμα, εφάρμοσε το πιο σκληρό μνημονιακό νεοφιλελευθερισμό, υποθήκευσε και εκποίησε τον εθνικό πλούτο, παρέδωσε την χώρα στις πιο αδηφάγες ορέξεις της Γερμανοαμερικανοκρατίας, κυβερνά με τα ΜΑΤ και έχει εξαπολύσει πογκρόμ πρωτοφανών διώξεων σε βάρος της ηγεσίας της ΛΑ.Ε, να έχει το θράσος να μιλάει χωρίς ντροπή για προοδευτικό μέτωπο και να κοροϊδεύει με εκκλήσεις συμπόρευσης προς αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις» υποστηρίζει σε δήλωση του ο κ. Λαφαζάνης.
«Ο τόπος και ο ελληνικός λαός έχουν πράγματι ανάγκη από ένα μεγάλο πολιτικό μέτωπο.
Αυτό όμως είναι το μέτωπο όλων, χωρίς εξαιρέσεις, των γνήσιων αριστερών, προοδευτικών, πατριωτικών, δημοκρατικών αντιμνημονιακών και αντισυστημικών δυνάμεων για την δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, την ανάπτυξη, την ανασυγκρότηση, την δικαιοσύνη και το μετασχηματισμό της χώρας» καταλήγει ο ίδιος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης