Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Χαιρετίζουμε την έξοδο στις αγορές με το 10ετές, αλλά δανειζόμαστε με το μεγαλύτερο επιτόκιο της Ευρωζώνης

Χατζηδάκης: Χαιρετίζουμε την έξοδο στις αγορές με το 10ετές, αλλά δανειζόμαστε με το μεγαλύτερο επιτόκιο της Ευρωζώνης
Θα είμαστε εμείς η επόμενη κυβέρνηση υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές με το δεκαετές ομόλογο χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δανειζόμαστε με το μεγαλύτερο επιτόκιο της Ευρωζώνης.
«Είναι προφανές ότι από τότε που τέλειωσε το τρίτο πρόγραμμα έπρεπε να γίνουν προσπάθειες για να βγούμε στις αγορές, έγιναν και το βέβαιο είναι ότι για το 5ετές δανειστήκαμε με ένα επιτόκιο εφταπλάσιο, οκταπλάσιο και δεκαπλάσιο της Πορτογαλίας, Ιρλανδίας και της Κύπρου, εδώ τώρα δανειζόμαστε με το μεγαλύτερο επιτόκιο της Ευρωζώνης» ανέφερε μιλώντας στο Blue Sky ο κ.Χατζηδάκης.
Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν θέλει να γκρινιάξει και χαιρετίζει την έξοδο στις αγορές με την έκδοση του δεκαετούς ομολόγου για τρεις, όπως είπε, λόγους.
«Πρώτον επειδή είμαστε Έλληνες, ζούμε εδώ εμείς και οι οικογένειες μας, δεύτερον δεν έχουμε μικροψυχία και τρίτον επειδή, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, θα είμαστε εμείς η επόμενη κυβέρνηση και έτσι όσο λιγότερα προβλήματα παραλάβουμε από την κυβέρνηση τόσο το καλύτερο για την χώρα» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης