Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Στρατηγική συνεργασία με τον Ιαπωνικό Φορέα Πιστοποίησης Japan Quality Assurance (JQA)

tags :
TÜV HELLAS (TÜV NORD): Στρατηγική συνεργασία με τον Ιαπωνικό Φορέα Πιστοποίησης Japan Quality Assurance (JQA)
TÜV HELLAS (TÜV NORD): Στρατηγική συνεργασία με τον Ιαπωνικό Φορέα Πιστοποίησης Japan Quality Assurance (JQA)
Ο Φορέας Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων & Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) προχώρησε σε σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τον Ιαπωνικό Φορέα Πιστοποίησης Japan Quality Assurance (JQA) για την παροχή υπηρεσιών Επιθεώρησης- Πιστοποίησης στην Ιαπωνική επικράτεια, σύμφωνα με το διεθνές πρωτόκολλο GLOBALG.A.P., μέσω της δημιουργίας ενός δικτύου επιθεωρητών στη χώρα.
Η συγκεκριμένη ενέργεια βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με το στρατηγικό  πλάνο ανάπτυξης του δικτύου της TÜV HELLAS (TÜV NORD)  στο εξωτερικό, στους τομείς των Αγροτικών Προϊόντων αλλά και των Τροφίμων. Οι αυξανόμενες ανάγκες πιστοποίησης που υπάρχουν στην Ιαπωνία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του Φορέα συνέθεσαν τον καμβά μιας εποικοδομητικής συνεργασίας.  
Το GLOBALG.A.P. αποτελεί κοινή προσπάθεια των επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού λιανεμπορίου τροφίμων και αγροτικών προϊόντων Euro Retail Produce Working Group, με στόχο τη θέσπιση κανόνων κοινής αποδοχής σε παγκόσμιο επίπεδο, την ανάπτυξη πλαισίου Ορθής Αγροτικής Πρακτικής (G.A.P.), τη συνεχή βελτίωση και κατανόηση της ορθής πρακτικής και την ανοιχτή επικοινωνία καταναλωτών και παραγωγικών κλάδων συμπεριλαμβανομένων των παραγωγών και των εξαγωγέων - εισαγωγέων.

JAPAN QUALITY ASSURANCE ORGANIZATION (JQA)

Ο Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας της Ιαπωνίας (JQA) ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1957 και ειδικεύεται στην Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης, καθώς και σε δοκιμές ασφάλειας και πιστοποίησης για τη συμμόρφωση σε ποικίλα πρότυπα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες που κυμαίνονται από την ασφάλεια των προϊόντων και των εξαρτημάτων τους και την υγεία και ασφάλεια του κοινού, έως τις περιβαλλοντικές αξιολογήσεις και την εξακρίβωση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς για τις ταχέως αναπτυσσόμενες τεχνολογίες πληροφοριών (Robot and Functional Safety).

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.
Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
Διαθέτει θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αίγυπτο, Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα.
Με την πείρα τριών και πλέον δεκαετιών και παρουσία σε χώρες των Βαλκανίων, της Μεσογείου, της Κεντρικής Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής προσφέρει υπηρεσίες επιθεώρησης, πιστοποίησης και εκπαίδευσης με την υπευθυνότητα και εγκυρότητα ενός ηγετικού brand διεθνώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης