Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ να ξανακερδίσει τον κόσμο που τον επέλεξε το 2015 και σήμερα είναι ανέστιος

Χαρίτσης: Στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ να ξανακερδίσει τον κόσμο που τον επέλεξε το 2015 και σήμερα είναι ανέστιος
Το μεγάλο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να ξανακερδίσει τον κόσμο που τον ψήφισε το 2015 και που σήμερα παραμένει ανέστιος, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης
Το μεγάλο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να ξανακερδίσει τον κόσμο που τον ψήφισε το 2015 και που σήμερα έχει απομακρυνθεί αλλά παραμένει ανέστιος, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην «ΕΡΤ».
Ο κ. Χαρίτσης τόνισε την ανάγκη «να μιλήσουμε με τους ανθρώπους που αισθάνονται αποκλεισμένοι και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η διέξοδος στα προβλήματα δεν μπορεί παρά να είναι η αριστερή και προοδευτική». Όπως είπε, το κάλεσμα απευθύνεται στους νέους, στους άνεργους, στις γυναίκες, και γενικά «σε όλες τις κοινωνικές κατηγορίες, που ασφυκτιούν μέσα σε ένα πολιτικό πλαίσιο που δεν εκφράζει τις αγωνίες και τα θέλω τους».
Επισήμανε ακόμη ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην Ακροδεξιά να εκμεταλλευτεί τη λαϊκή δυσαρέσκεια μέσω του ισοπεδωτικού "όλοι είναι ίδιοι"» και κατέληξε τονίζοντας: «Με το έργο μας πρέπει καθημερινά να αποδεικνύουμε ότι διαφέρουμε με τη Δεξιά και ότι είναι διακριτοί οι κόσμοι μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης