Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Λογοκρισία κατά του BN από την Attica bank και οι 102.345 επισκέπτες στις 6/3/2019

tags :
Λογοκρισία κατά του BN από την Attica bank και οι 102.345 επισκέπτες στις 6/3/2019
Πάντως το γεγονός ότι η Attica bank έφθασε να λογοκρίνει το bankingnews αποτελεί απόδειξη ότι ανησυχούν για τα όσα γράφουμε
Τους χαιρετισμούς μας στην Attica bank.
Παιδιά ακόμη και ο Kim…της Βορείου Κορέα όταν λογοκρίνει τα μέσα το κάνει οριζόντια όχι μόνο μεμονωμένα.
Στην Attica bank μη αντέχοντας να διαβάζουν καθημερινά τις αποκαλύψεις του bankingnews για τα όσα απίστευτα συμβαίνουν…αποφάσισαν να λογοκρίνουν το bankingnews – μόνο το bankingnews – για να μην έχουν πρόσβαση τα στελέχη της τράπεζας από τους υπολογιστές.
Μα βρε παιδιά υπάρχουν και τα κινητά, υπάρχουν τόσες τεχνολογίες που η πληροφορία δεν κρύβεται….
Πάντως το γεγονός ότι η Attica bank έφθασε να λογοκρίνει το bankingnews αποτελεί απόδειξη ότι ανησυχούν για τα όσα γράφουμε τα οποία…δυστυχώς είναι η πραγματικότητα με αποδείξεις.
Το bankingnews θεσμικά θα ενημερώσει αρμοδίως ώστε αυτές οι πρακτικές να εξαλειφθούν το έτος 2019 γιατί προφανώς οι πράξεις αυτές είναι 100% παράνομες.
Υποσημείωση
Το τμήμα πληροφορικής της τράπεζας δεν ενημέρωσε την διοίκηση ότι δεν μπορεί να υπάρχει φραγμός σε πρόσβαση στο internet άπαξ και υπάρχουν τόσα κανάλια επικοινωνίας;
Για την ιστορία πάντως το bankingnews στις 6 Μαρτίου 2019 με βάση τα Google analytics είχε 102.345 επισκέψεις με 13.450.400 προβολές σελίδας και 18:20 λεπτά χρόνο παραμονής στο site.
Την καλημέρα μας στην Attica bank...παιδιά κουράγιο...τα νέα θα συνεχιστούν, οι ειδήσεις θα συνεχιστούν ακατάπαυστα. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης