Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μεταβλητότητα με πιθανή αύξηση της προσφοράς τίτλων περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Μεταβλητότητα με πιθανή αύξηση της προσφοράς τίτλων περιμένουν οι αναλυτές
Δεν ικανοποίησαν τα αποτελέσματα της Eurobank, ενώ τα χθεσινά στοιχεία για το ΑΕΠ και οι δηλώσεις Ντράγκι ίσως επηρεάσουν και σήμερα την αγορά
Μία σειρά από αρνητικές ειδήσεις από το εσωτερικό και το εξωτερικό ενδέχεται να επηρεάσουν το θετικό momentum στη σημερινή συνεδρίαση και ίσως αυξήσουν την προσφορά, σημειώνουν οι αναλυτές στα πρωινά τους σχόλια.
Τα χθεσινά στοιχεία για το ΑΕΠ της χώρας ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων, ενώ οι δηλώσεις του ευρωπαίου κεντρικού τραπεζίτη, αλλά και η λύση στο νέο νόμο Κατσέλη που αναμένεται ενδέχεται να επηρεάσουν και σήμερα την αγορά.
Επίσης τα αποτελέσματα της Eurobank ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων .
Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 18 εκατ. ευρώ στο τέταρτο τρίμηνο από 56 εκατ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο κυρίως λόγω των χαμηλότερων εσόδων από συναλλαγές, έξοδα αναδιάρθρωσης, φορολογία κ.α.
Πάντως αν καταφέρει η αγορά να κλείσει έστω και οριακά θετική ή αρνητική σήμερα θα συμπληρώσει 7 συνεχόμενες ανοδικές εβδομάδες, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Beta στο σχόλιό της.

Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να παραμείνει αδύναμη λόγω και της αρνητικής ψυχολογίας που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού.

Euroxx
Η μεταβλητότητα αναμένεται να συνεχιστεί μετά τα χαμηλότερα των εκτιμήσεων στοιχεία για το ΑΕΠ τετάρτου τριμήνου της χώρας που ανακοινώθηκαν.

Beta
Θα είναι αυτή η εβδομάδα η έβδομη συνεχόμενη ανοδική;
Ο γενικός δείκτης είναι μόλις 3 μονάδες πάνω από το κλείσιμο της περασμένης Παρασκευής ή 0,43% υψηλότερα.
Οι αγοραστές δείχνουν δυνάμεις αν και κάποια αρνητικά μηνύματα από το εξωτερικό ίσως αντιστρέψουν το θετικό momentum και αυξήσουν την προσφορά.

Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης