Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Άθλιες μεθοδεύσεις της ΤτΕ κατά του Προέδρου της Attica bank Ρουμελιώτη και ο σύλλογος

tags :
Άθλιες μεθοδεύσεις της ΤτΕ κατά του Προέδρου της Attica bank Ρουμελιώτη και ο σύλλογος
Ο στόχος της ΤτΕ είναι ένας, μεθοδεύουν να εκδιώξουν τον Ρουμελιώτη από Πρόεδρο της Attica bank γιατί δεν τον ελέγχουν και επειδή ξεσκεπάζει διάφορες ατασθαλίες όταν η ΤτΕ είτε τις αγνοεί είτε τις αποκρύβει.
Τουλάχιστον άθλιες θεωρούνται οι μεθοδεύσεις της Τράπεζας της Ελλάδος κατά του Παναγιώτη Ρουμελιώτη του Προέδρου της Attica bank.
Ο Πρόεδρος της τράπεζας
1)Ζήτησε να συνταχθεί πόρισμα για το πώς χορηγήθηκαν 119 εκατ δάνεια στον επιχειρηματία Καλογρίτσα έναντι 3 εκατ ευρώ.
2)Ζήτησε να ελεγχθεί πως δόθηκαν τα δάνεια των κομμάτων που είχε χορηγήσει η Attica bank…σε fund
3)Ζήτησε να ελεγχθεί πως χορηγήθηκε δάνειο σε ροζ ξενοδοχείο
4)Ανέλαβε την ολοκλήρωση της δεύτερης τιτλοποίησης Artemis 2 επειδή δεν μπορούσε να την αναλάβει ο διευθύνων σύμβουλος επειδή δεν μιλάει ξένες γλώσσες.
Ο Πρόεδρος της Attica bank επειδή συμβάλλει στην διαφάνεια της Attica bank κατηγορείται ότι δεν χαίρει αξιοπιστίας στο διοικητικό συμβούλιο και ότι δεν είναι αξιόπιστος.
Προφανώς ο στόχος της ΤτΕ είναι ένας, μεθοδεύουν να εκδιώξουν τον Ρουμελιώτη από Πρόεδρο της Attica bank γιατί δεν τον ελέγχουν και επειδή ξεσκεπάζει διάφορες ατασθαλίες όταν η ΤτΕ είτε τις αγνοεί είτε τις αποκρύβει.
Πραγματικά θλιβερά πράγματα στην Attica bank.
Εν τω μεταξύ ο άφαντος σύλλογος εργαζομένων εμφανίστηκε και στελέχη του με δηλώσεις τους τάσσονται κατά του Ρουμελιώτη κατηγορώντας τον ότι η κόντρα με την ΤτΕ βλάπτει τα συμφέροντα της τράπεζας.
Ο σύλλογος εργαζομένων που ήταν όταν η Attica bank χορηγούσε δάνεια 119 εκατ στον Καλογρίτσα έναντι 3 εκατ εξασφαλίσεων;
Που ήταν όταν χορηγείτο δάνειο σε ροζ ξενοδοχείο και ενώ οι υποψήφιοι δανειολήπτες ήταν στον Τειρεσία;
Που ήταν τόσα χρόνια που η τράπεζα πήγαινε από τα κακό στο χειρότερο;
Άφαντοι και καλοβολεμένοι.
Επίσης ενώ στις συστημικές τράπεζες έχει ζητηθεί να αποχωρήσουν από τα διοικητικά συμβούλια οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Attica bank γιατί συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο, υπό ποια αρμοδιότητα;
Όλα αυτά συμβαίνουν λόγω της ασυδοσίας της Τράπεζας της Ελλάδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης