Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΔΕΗ: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες - Έως 19/3 η εκδήλωση ενδιαφέροντος

tags :
ΔΕΗ: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες - Έως 19/3 η εκδήλωση ενδιαφέροντος
ΔΕΗ: Επανάληψη διαγωνιστικής διαδικασίας για την αποεπένδυση μονάδων λιγνιτικής παραγωγής
Ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα (8/3) η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της.
Νωρίτερα συνεδρίασε το ΔΣ της επιχείρησης, το οποίο «επαναλαμβάνει και προκηρύσσει τη διαγωνιστική διαδικασία για τη μεταβίβαση του 100% της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της "Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε." ή/και της "Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε."».
Η δημόσια Κοινή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών αναρτήθηκε στον σύνδεσμο: https://www.dei.gr/el/i-dei/i-etairia/expression-of-interest-meliti-and-or-megalopoli
Σύμφωνα με την προκήρυξη η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα λήξει στις 19 Μαρτίου ενώ θα ακολουθήσει διαπραγμάτευση των όρων της συμφωνίας μετόχων και η υποβολή δεσμευτικών προσφορών.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν τόσο οι επιχειρήσεις/κοινοπραξίες που συμμετείχαν στην προηγούμενη διαδικασία (που κηρύχθηκε άγονη) όσο και νέοι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις οικονομικής και τεχνικής επάρκειας.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης εξέφρασε χθες την αισιοδοξία του για επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης