Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τί απαντά η Intralot για την υποβάθμιση της αξιολόγησής της

tags :
Τί απαντά η Intralot για την υποβάθμιση της αξιολόγησής της
Τί απαντά η Intralot για την υποβάθμιση της αξιολόγησής της
Σε απάντηση της υποβάθμισης της πιστοληπτικήςικανότητας, η INTRALOT επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής:
1.Η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότηταςοφείλεται στις επιπτώσεις της αναμενόμενης συμπίεσης ρευστότητας το 2018 λόγω των ιδιαίτερα υψηλών κεφαλαιουχικών δαπανών (CAPEX)που  σχετίζονται  με  τη  στρατηγική  μας  επέκταση στις ΗΠΑ, ειδικότερα την επένδυσή μας στο Ιλλινόις κατά τη διάρκεια του 2017-18.
Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία στις 18 Φεβρουαρίου 2019, αναμένεται να δημιουργήσει 20 εκατ. Ευρώ στο EBITDA το 2019, ενώ οι κεφαλαιουχικές δαπάνες (CAPEX)του Ομίλου INTRALOT αναμένεται να επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα από το 2019 και μετά.
2.Η απώλεια της σύμβασης Sportoto στην Τουρκία δημιούργησε πρόσθετες ανησυχίες.
Για το σκοπό αυτό και σύμφωνα με τις προηγούμενες ανακοινώσεις μας την 1η Μαρτίου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι  η INTRALOT συνεχίζει να έχει σημαντικά έσοδα από την Τουρκία μέσω του προμηθευτή διαδικτυακού στοιχήματος,Bilyoner, ο οποίος διατηρεί μερίδιο αγοράς 35%-40% στην αγορά του διαδικτύου.
Οι πρόσφατες ρυθμιστικές αλλαγές στην Τουρκία που επιτρέπουν αύξηση των αποδόσεων από 50% σε 70% καιρυθμίσεις για liveστοίχημα, που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2019, πρόκειται να αυξήσουν τη συνολική διαδικτυακή αγορά με αυξημένο κύκλο εργασιών για την INTRALOT από την Τουρκία  με  υψηλότερη κερδοφορία. 
Οι  συμβατικές  υποχρεώσεις του νέου αναδόχου Sportoto για αύξηση της συνολικής αγοράς από 12,5 δις TRY σε 17 δις TRY μέσα σε ένα χρόνο, επιβεβαιώνουν την πρόβλεψή μας για ταχεία ανάπτυξη της διαδικτυακής αγοράς στην Τουρκία.
3.Η INTRALOT σκοπεύει να ενισχύσει τη ρευστότητά της και ταυτόχρονα να εφαρμόσει στρατηγική απομόχλευσης μέσω της διάθεσης μη-βασικώνπεριουσιακών στοιχείων κατά το 2019.
4.Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να εξυπηρετήσουμε πλήρως τους πελάτες μας και εγγυόμαστεεπιχειρηματική συνέχεια.
Όλες οι αποφάσεις μας αποσκοπούν κυρίως στη διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας.
Οι μακροπρόθεσμες συμβάσεις B2B και B2G αποτελούν την κύρια δύναμή μας, διασφαλίζοντας τηνπροβλεψιμότητατων εσόδων και λειτουργώντας ωςεγγυητές της κεφαλαιακής μας δομής.
5.Παραμένουμε πλήρως δεσμευμένοι στην εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων έναντι των κατόχων των ομολόγων και καταβάλουμε κανονικά το κουπόνι στις 15 Μαρτίου 2019.
6.Παραμένουμε δεσμευμένοι στο επιχειρηματικό μας πλάνο που αφοράστο λανσάρισμα προϊόντων και υπηρεσιών επόμενης γενιάς με στόχοτον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμότων λοταριών, ενώ παράλληλα βελτιστοποιούμε τη δομή τους κόστουςμας.
Επενδύουμεσε νέα στελέχη για τη δημιουργία ενός νέου τμήματος υπηρεσιών digital, το  οποίο  θα  ανακοινωθεί  σύντομα,  ανταποκρινόμενο  στις  ανάγκες  της  αγοράς  και εξυπηρετώντας το όραμά μας για μια ολιστική προσέγγιση λύσης τυχερών παιχνιδιών. Ενισχύουμε  το  εύρος του  προϊοντικού  μας  χαρτοφυλακίου, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες για μια προσωποποιημένη εμπειρία παίκτη σε όλα τα κανάλια (omnichannel).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης