Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κρέτσος: Ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς την παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα τα γυρίσματα ταινίας στο Σύνταγμα

Κρέτσος: Ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς την παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα τα γυρίσματα ταινίας στο Σύνταγμα
Στην Πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία και απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων
«Το γεγονός ότι η πιο κεντρική πλατεία της χώρας μπορεί να μετατραπεί σε ένα στούντιο σετ, αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς την παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα», ανέφερε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, με αφορμή τα γυρίσματα ταινίας που γίνονται σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος.
Ο κ. Κρέτσος τόνισε πως «είναι ένα πραγματικό σκηνικό Χόλιγουντ» και πρόσθεσε «το γεγονός ότι η πιο κεντρική πλατεία της χώρας μπορεί να μετατραπεί σε ένα στούντιο σετ, αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς την παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα: ότι η Ελλάδα δεν έχει μόνο αναπτυξιακά, φορολογικά και άλλα κίνητρα επιδότησης παραγωγής, αλλά έχει και την ικανότητα, επειδή ακριβώς μπορούν να συνεργάζονται όλοι οι συναρμόδιοι φορείς -από τον δήμο της Αθήνας, το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, το υπουργείο Υποδομών, την τοπική επιχειρηματική κοινότητα-, ότι μπορούν να τα καταφέρουν και ότι πραγματικά, μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου και απαιτητικού κινηματογραφικού γυρίσματος».
Υπενθυμίζεται ότι από τις 6 το πρωί της Κυριακής 10/3 έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο  κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered»  στην Πλατεία Συντάγματος.
Έτσι, μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής στις 18:00, στην Πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία και απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης