Τελευταία Νέα
Διεθνή

Barclay (Βρετανία): Η αποτυχία να αποχωρήσουμε από την ΕΕ συνιστά μεγαλύτερο κίνδυνο ένα από ό,τι ένα «no deal Brexit»

Barclay (Βρετανία): Η αποτυχία να αποχωρήσουμε από την ΕΕ συνιστά μεγαλύτερο κίνδυνο ένα από ό,τι ένα «no deal Brexit»
Μια αποτυχία της Βρετανίας να εγκαταλείψει την ΕΕ ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο από ό,τι μια έξοδος χωρίς συμφωνία, δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Brexit, Stephen Barclay
Μια αποτυχία της Βρετανίας να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο για τη χώρα από ό,τι μια έξοδος χωρίς συμφωνία, δήλωσε σήμερα (13/3/2019) ο Βρετανός υπουργός Brexit, Stephen Barclay.
Οι Βρετανοί βουλευτές θα ψηφίσουν αργότερα σήμερα για το αν η Βρετανία θα πρέπει να εγκαταλείψει την ΕΕ στις 29 Μαρτίου χωρίς να έχει συμφωνήσει με το μπλοκ, μετά τη νέα απόρριψη της Συμφωνίας Απόσυρσης της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May, την Τρίτη.
«Αν προχωρούσα στο τελικό σημείο όπου θα έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε “no deal” και σε καθόλου Brexit... νομίζω ότι το “no deal” θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στην οικονομία και νομίζω ότι θα εγείρει επίσης σοβαρά ερωτήματα για την ένωση», δήλωσε ο Barclay στο ραδιόφωνο του «BBC».
«Αλλά νομίζω ότι ένα “no Brexit” θα ήταν καταστροφικό για τη δημοκρατία μας.
Μεταξύ των πολύ δυσάρεστων επιλογών, νομίζω ότι το καθόλου Brexit είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος», πρόσθεσε ο Βρετανός αξιωματούχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης