Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Resolute: Ολοκληρωμένη διαχείριση ζημιών

tags :
Resolute: Ολοκληρωμένη διαχείριση ζημιών
Μία νέα πρόταση στη διαχείριση ζημιών και διαφορών, που στηρίζεται στην πολυετή εμπειρία της διοίκησης και των στελεχών της, καθώς και σε ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών.
Η Resolute είναι μία νέα εταιρία, που ασχολείται αποκλειστικά με την ολοκληρωμένη διαχείριση αποζημιώσεων και την επίλυση διαφορών, ενώ παρέχει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για ασφαλιστικούς και αντασφαλιστικούς οργανισμούς, που καλύπτουν την αστική ευθύνη προϊόντος και την επαγγελματική αμέλεια.
Η Resolute διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο έγκριτων νομικών και δικαστικών διαμεσολαβητών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, που εγγυώνται τον απρόσκοπτο και ταχύτατο διακανονισμό κάθε ζημίας και την επίλυση διαφορών.
Η σημαντική επένδυση της εταιρίας σε νέες digital τεχνολογίες της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει:
• πλήρως ψηφιοποιημένη παρακολούθηση της ζημίας, καθώς και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και ενημέρωση του φακέλου
• ΑΡΙ με ασφαλιστικές εταιρίες και με το δίκτυο νομικών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, για την ανεμπόδιστη ανταλλαγή πληροφοριών
• εξατομικευμένα εργαλεία παρακολούθησης των υποθέσεων και καταγραφής της εξέλιξής τους (reporting tools)
• ασφαλή online πλατφόρμα ODR
• εφαρμογή απομακρυσμένης παρακολούθησης του φακέλου μέσω smartphones & tablets
• CRM

Επιπλέον η εταιρία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις, που καθιστούν υποχρεωτική τη διαμεσολάβηση (mediation) και καθορίζουν ένα ιδιαιτέρως αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τους διαχειριστές ζημιών.
Όπως επισημαίνει η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Resolute, κα Νάντια Σταυρογιάννη: «Η Resolute αποτελεί σήμερα την ανεξάρτητη απάντηση στη διαμεσολάβηση. Η πολυετής εμπειρία της διοίκησης και των στελεχών της εταιρίας σε θέσεις ευθύνης, σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική κατάρτιση και τη βαθιά γνώση της αγοράς διασφαλίζουν την πελατοκεντρική προσέγγιση και το know how στη δημιουργία tailor made λύσεων, που ανταποκρίνονται επιτυχώς σε κάθε ανάγκη των πελατών μας. Παράλληλα, οι συνεργαζόμενοι με την Resolute ασφαλιστικοί, χρηματοοικονομικοί και δικαστικοί διαμεσολαβητές, καθώς και οι νομικοί μας σύμβουλοι είναι ειδικά εκπαιδευμένοι, ώστε να επιτυγχάνουν άμεσα και αποτελεσματικά την καλύτερη δυνατή έκβαση των υποθέσεων που αφορούν σε διαχείριση θεμάτων που μπορούν να προκύψουν μεταξύ ενός οργανισμού κι ενός ή περισσότερων πελατών του. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η Resolute σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται σε ζητήματα που σχετίζονται με την πραγματογνωμοσύνη, αλλά παρακολουθεί στενά την πορεία ενός φακέλου και επιδιώκει το καλύτερο αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ως moto μας επιλέξαμε το "Fairness is what justice really is", δηλαδή "Δικαιοσύνη σημαίνει να είσαι δίκαιος"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης