Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ακόμα περισσότερες δυνατότητες για το Eurolife Partners

tags :
Ακόμα περισσότερες δυνατότητες για το Eurolife Partners
Η Eurolife ERB αναβαθμίζει τις λειτουργίες της εφαρμογής, λανσάροντας τη νέα ανανεωμένη έκδοσή της
Διαθέσιμη είναι από σήμερα η νέα έκδοση του Eurolife Partners, του portal για τους συνεργάτες της Eurolife ERB, φέρνοντας μια σειρά από αναβαθμίσεις και νέες δυνατότητες.
Η πιο σημαντική προσθήκη είναι αυτή της ροής Ασφάλισης Κατοικίας, ενώ νέες λειτουργικότητες προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες ροές Υγείας και Αυτοκινήτου, μαζί με μερικές ακόμα βελτιώσεις.
Αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και εφαρμόζοντας υψηλά standards ασφάλειας, η Eurolife ERB σκοπεύει να ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο του Eurolife Partners, προσφέροντας στους συνεργάτες της ένα πραγματικά χρηστικό ψηφιακό εργαλείο.
Με τη ροή της Ασφάλισης Κατοικίας, οι συνεργάτες της Eurolife ERB έχουν, πλέον, στα χέρια τους μια σειρά από νέες δυνατότητες.
Η τιμολόγηση των προϊόντων κατοικίας γίνεται πολύ άμεσα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής, ενώ με τη χρήση συγκριτικών πινάκων είναι υπόθεση λίγων δευτερολέπτων και τουλάχιστον 25% ταχύτερη από τα υπάρχοντα συστήματα.
Στις δυνατότητες που προσφέρει η νέα αυτή προσθήκη ανήκουν και ο εντοπισμός διευθύνσεων με τη χρήση Google Maps, η αποστολή και η λήψη προσφοράς, ενώ στο προσεχές μέλλον θα περιλαμβάνει και online έκδοση συμβολαίων, σε πραγματικό χρόνο.
Εκτός, όμως, από τη ροή Κατοικίας, νέες λειτουργικότητες προστίθενται και στις υπάρχουσες ροές του Eurolife Partners για Υγεία και Αυτοκίνητο.
Και οι δύο, με μικρές αναβαθμίσεις, διαθέτουν ανανεωμένες δυνατότητες και προσφέρουν στον χρήστη ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία:

- Δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων σε μια αίτηση ασφάλισης υγείας και δυνατότητα για αλλαγές μέχρι και το βήμα «Σύνοψη Αίτησης»
- Επιστροφή από τον πίνακα τιμολόγησης στα στοιχεία τιμολόγησης για ασφάλιση αυτοκινήτου, καθώς και αυτόματη αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης για προηγούμενες προσφορές ή μη υποβληθείσες αιτήσεις.

Με αφορμή τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Eurolife Partners, o κ. Σωτήρης Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών & Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB σημείωσε «όταν σχεδιάζαμε το Eurolife Partners, θέλαμε να προσφέρουμε ένα εργαλείο που θα βελτιώνεται συνεχώς, για να αναβαθμίζει το ρόλο και το έργο των συνεργατών μας.
Ήδη, μετρώντας ένα χρόνο ζωής, έχουμε κάνει σπουδαία βήματα στην κατεύθυνση αυτή, ανανεώνοντας τις δυνατότητες που έχει το Eurolife Partners. Αυτή είναι η δέσμευσή μας προς τους συνεργάτες μας· ότι θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε εργαλεία που απλοποιούν διαδικασίες και είναι πραγματικά εύχρηστα και λειτουργικά».
Το Eurolife Partners είναι αποτέλεσμα μελέτης και έρευνας των πραγματικών αναγκών που έχουν οι συνεργάτες μιας ασφαλιστικής εταιρείας.
Η Eurolife ERB θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξή του, ώστε να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Αναβαθμίζοντας τις λειτουργικότητές του, η εταιρεία δημιουργεί ένα εργαλείο ανά πάσα στιγμή ολοκληρωμένο και έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συνεργατών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης