Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Επιπρόσθετη ποινή φυλάκισης 3,5 ετών στον Paul Manafort, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Trump

ΗΠΑ: Επιπρόσθετη ποινή φυλάκισης 3,5 ετών στον Paul Manafort, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Trump
Ποινή κάθειρξης περίπου 6 ετών επέβαλε ομοσπονδιακός δικαστής στον Paul Manafort, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Trump
Ποινή κάθειρξης περίπου 6 ετών επέβαλε ομοσπονδιακός δικαστής στον Paul Manafort, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, κρίνοντάς τον ένοχο για δύο κατηγορίες συνωμοσίας που αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας του ειδικού ανακριτή των ΗΠΑ για φερόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Η δικαστής Amy Berman Jackson στην Ουάσινγκτον ανέφερε ότι 30 από τους 73 μήνες της ποινής κάθειρξης του Manafort θα συγχωνευθούν με την ποινή που επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον ίδιο σε μια διαφορετική υπόθεση.
Ο Manafort απολογήθηκε για τις πράξεις του και ζήτησε επιείκεια κατά την ακροαματική διαδικασία.
«Το να λες “Συγγνώμη με έπιασαν” δεν αποτελεί μια εμπνευσμένη έκκληση για επιείκεια», τόνισε η Jackson στον Manafort, ο οποίος προσήλθε στην δικαστική αίθουσα σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας ασθένειάς του.
Την περασμένη εβδομάδα, δικαστήριο στην Βιρτζίνια έκρινε ένοχο τον λομπίστα, άλλοτε έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους στην Ουάσινγκτον, για οικονομική και τραπεζική απάτη και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 47 μηνών.
Ο Manafort θα εκτίσει συνολικά ποινή κάθειρξης 6 ετών και εννέα μηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης