Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλια πυρά Κοντονή: Οι μολότοφ και σκοτώνουν και έχουν σκοτώσει

Φίλια πυρά Κοντονή: Οι μολότοφ και σκοτώνουν και έχουν σκοτώσει
Θα επηρεάσει η έκβαση της δίκης της Χρυσής Αυγής εάν αλλάξει ο νόμος για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης είπε ο κ.Κοντονής
Τα πυρά του κατά βουλευτών και υπουργών της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο οποίος τάχθηκε κατά της αλλαγής του Ποινικού Κώδικα, διότι όπως είπε, θα επηρεάσει τη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Κοντονής, ο οποίος ήταν από τους «πρωταγωνιστές» των αντιπαραθέσεων που εκτυλίχθηκαν κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι η έκβαση της δίκης για τη Χρυσή Αυγή θα επηρεαστεί εάν αλλάξει ο νόμος για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης και μειωθούν οι ποινές.
Ο κ.Κοντονής μίλησε για προβληματικές διατάξεις που δεν έπρεπε να τεθούν σε διαβούλευση χωρίς να έχει γίνει επεξεργασία πρώτα από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή.
Επιπλέον, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη δήλωση του βουλευτή Γ. Κυρίτση για τις μολότοφ, υποστηρίζοντας πως «οι μολότοφ και σκοτώνουν και έχουν σκοτώσει» ενώ τάχθηκε υπέρ του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου στην αντιπαράθεση που είχε με την  υπ. Πολιτισμού, Μ. Ζορμπά όσον αφορά την υπόθεση με τον Δρομέα, τονίζοντας ότι «είναι αδύνατο να τα έχει βγάλει απο το κεφάλι του ο Βαρώτσος».
Ερωτηθείς για τις κινήσεις περί σύγκλισης του προοδευτικού πόλου, ο κ.Κοντονής επιτέθηκε στο Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας πως έχει μετατραπεί σε μια ιδιότυπη κεντροδεξιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης