Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βαρβαρέσος: Η Αναστασία Βαρβαρέσου νέα πρόεδρος του Δ.Σ.

Βαρβαρέσος: Η Αναστασία Βαρβαρέσου νέα πρόεδρος του Δ.Σ.
Αποδεκτή έγινε η παραίτηση της κας Ιζαμπέλλας Κ. Βαρβαρέσου από τα καθήκοντά της ως πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Βαρβαρέσος
Αποδεκτή έγινε η παραίτηση της κας Ιζαμπέλλας Κ. Βαρβαρέσου από τα καθήκοντά της ως πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Βαρβαρέσος, ενώ τη θέση της ανέλαβε η κα. Αναστασία Βαρβαρέσου, όπως ανακοίνωσε σήμερα (14/3/2019) η εταιρεία.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Aνώνυμη Eταιρία με την επωνυμία «Βαρβαρέσος Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία» και το διακριτικό τίτλο «Βαρβαρέσος Α.Ε.» ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας στη συνεδρίασή του της 13ης Μαρτίου 2019 αποδέχθηκε την παραίτηση της κας Ιζαμπέλλας Κ. Βαρβαρέσου από Πρόεδρο και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και αποφάσισε την αναπλήρωση του παραιτηθέντος Μέλους, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Καταστατικού της Εταιρίας.
Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας έχει ως ακολούθως:
● Αναστασία Γρ. Βαρβαρέσου, Πρόεδρος του Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος
● Νικόλαος Ι. Βελής, Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος
● Ουρανία Ι. Παναγιωταλίδη, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
● Παντελής Θ. Παλαντζίδης, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
● Νιόβη Βλ. Αμανατίδου, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
Η ως άνω αντικατάσταση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης