Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom και Intralot διαψεύδουν τη συγχώνεση των εταιριών του ομίλου Κόκκαλη

tags :
Intracom και Intralot διαψεύδουν τη συγχώνεση των εταιριών του ομίλου Κόκκαλη
Intracom και Intralot διαψεύδουν τη συγχώνεση των εταιριών του ομίλου Κόκκαλη
Σε διάψευση δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για πιθανή συγχώνευση των εταιριών του ομίλου Κόκκαλη (Intracom, Intralot, Intrakat) προχώρησε με ξεχωριστές ανακοινώσεις τους η Intracom Holdings και η Intralot, επιβεβαιώνοντας χθεσινό (13/3) δημοσίευμα του bankingnews.gr που έκανε λόγο ότι το παραπανω σενάριο δεν επιβεβαιώνεται. 

H ανακοίνωση της Intracom

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «Intracom Holdings»), σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 1047/14.03.2019 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου, ενδεικτικά δε δημοσιεύματος της ιστοσελίδας «Εuro2day» με τίτλο «Σχέδιο συγχώνευσης των τεσσάρων εταιρειών του ομίλου Intracom σε μία» και “Bankingnews” με τίτλο «Πέπλο μυστηρίου» γύρω από το ράλι των μετοχών του Κόκκαλη – Οι φήμες και τα θεμελιώδη», ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι τα υπόψη δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Λόγω της πληθώρας των δημοσιευμάτων που ασχολούνται με την Εταιρεία, η INTRACOM HOLDINGS, προς προστασία του επενδυτικού κοινού αλλά και σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σε αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις της, διαβεβαιώνει ότι προβαίνει πάραυτα σε προσήκουσα δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις η δημοσιοποίηση των οποίων εύλογα αναμένεται να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 
Η ανακοίνωση της Intralot
 
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» (δ.τ. «INTRALOT»), σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 1048/14.03.2019 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου, ενδεικτικά δε δημοσιεύματος της ιστοσελίδας «Εuro2day» με τίτλο «Σχέδιο συγχώνευσης των τεσσάρων εταιρειών του ομίλου Intracom σε μία» και “Bankingnews” με τίτλο «Πέπλο μυστηρίου γύρω από το ράλι των μετοχών του Κόκκαλη – Οι φήμες και τα θεμελιώδη», ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι τα υπόψη δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Λόγω της πληθώρας των δημοσιευμάτων που ασχολούνται με την Εταιρεία, η INTRALOT, προς προστασία του επενδυτικού κοινού αλλά και σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σε αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις της, διαβεβαιώνει ότι προβαίνει πάραυτα σε προσήκουσα δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις, η δημοσιοποίηση των οποίων εύλογα αναμένεται να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.


Τί έγραφε το bankingnews.gr την Τετάρτη 13/03/2019 - 12:51

(upd)  Η έντονη άνοδος των μετοχών του ομίλου Κόκκαλη που σημειώθηκε σήμερα (13/3) έχει πυροδοτήσει πλήθος φημών που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές.
Πληροφορίες για συγχώνευση μεταξύ Ιντρακόμ, Ιντραλότ και Ιντρακόμ Κατασκευές που επίσης κυκλοφόρησαν δεν επιβεβαιώνονται.
Όπως είχε αναφέρει η Ιντραλότ αναζητά τρόπους ενίσχυσης της ρευστότητάς της και πώλησης μη βασικών περιουσιακών στοιχείων.
Η άνοδος της Κέκροψ αποδόθηκε στις δικαστικές διεκδικήσεις των ακινήτων που διαθέτει και πιθανότητα θα έχουν θετική κατάληξη για την εισηγμένη και άρα ευνοείται η Ιντρακόμ που έχει ποσοστό.
Η Ιντρακόμ ενισχύθηκε 18,12% η Ιντρακόμ Κατασκευές 8%, η Ιντραλότ 7,4% και η Κέκροψ 0,6%.
Στην Ιντρακόμ έγινε όγκος μεγαλύτερος των 809 χιλ. τεμαχίων, ενώ ο όγκος στην Ιντραλότ ξεπέρασε τις 900 χιλ. τεμάχια.

 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης