Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εμπλοκή στις σχέσεις Trump – Kim; - Να αναστείλει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ εξετάζει η Β. Κορέα

Εμπλοκή στις σχέσεις Trump – Kim; - Να αναστείλει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ εξετάζει η Β. Κορέα
Δεν έχουμε καμία πρόθεση να ικανοποιήσουε τις απαιτήσεις των ΗΠΑ ανέφερε η υφυπουργός Εξωτερικών της Β. Κορέας
Προς εμπλοκή φαίνεται πως βαίνουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας, καθώς η Β. Κορέα εξετάζει το ενδεχόμενο να αναστείλει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ για την αποπυρηνικοποίηση της.
Ύστερα από την αποτυχημένη συνάντηση κορυφής των Donald Trump και Kim Jong Un στο Βιετνάμ τον περασμένο μήνα, η υφυπουργός Εξωτερικών της Β. Κορέας Choe Son Hui υποστήριξε, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ότι «δεν έχουμε καμία πρόθεση να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των  ΗΠΑ».
«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των ΗΠΑ, όπως διατυπώθηκαν στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής στο Ανόι, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε έχουμε την πρόθεση να διεξαγάγουμε διαπραγματεύσεις αυτού του είδους» ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Πιονγιάνγκ, με προσκεκλημένους ξένους διπλωμάτες και δημοσιογράφους η υφυπουργός Εξωτερικών της Β. Κορέας.
Όπως είπε, ο Kim Jong Un πρόκειται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις σύντομα και θα αναφερθεί στα επόμενα βήματα της χώρας του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης