Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Τουρισμό» σε Δελφούς, Μυκήνες, Θερμοπύλες, Σούνιο, Θεσσαλονίκη και Σέρρες έκανε ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας το 2016

«Τουρισμό» σε Δελφούς, Μυκήνες, Θερμοπύλες, Σούνιο, Θεσσαλονίκη και Σέρρες έκανε ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας το 2016
Ο Tarrant χρησιμοποίησε την Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό του στο ταξίδι του στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή
«Τουρισμό» στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2016 για δύο ολόκληρες εβδομάδες φέρεται ότι έκανε ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας κατά το ταξίδι του προς τα Βαλκάνια.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο Tarrant είχε επισκεφθεί τους Δελφούς, τις Μυκήνες και τις Θερμοπύλες, ενώ στη Φθιώτιδα έμεινε αρκετό διάστημα.
Επισκέφθηκε επίσης το Σούνιο και τη Σαλαμίνα και στη συνέχεια κινήθηκε βόρεια, προς Θεσσαλονίκη και Σέρρες.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν οι Αρχές της Νέας Ζηλανδίας και τα οποία διαβίβασε η Interpol στις Αρχές της χώρα μας, ο Tarrant χρησιμοποίησε την Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό του στο ταξίδι του στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.
Συγκεκριμένα έφτασε από το Κάιρο στην Αθήνα και στη συνέχεια με λεωφορείο επισκέφθηκε σημεία μεγάλης ιστορικής σημασίας. Με λεωφορείο μετέβη στη Βουλγαρία και στα τέλη του Μαρτίου αεροπορικώς ταξίδεψε από τη Σόφια με προορισμό το Βουκουρέστι.
Ο Tarrant είχε μεταβεί στα τέλη του 2016 και στις αρχές του 2017 στην Κροατία στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη. Δεν είναι ακόμη σαφές τι πήγε να κάνει αλλά υπάρχουν υποψίες ότι το ταξίδι του εκεί περιελάμβανε και κάποια παραστρατιωτική εκπαίδευση. Το υπουργείο Εσωτερικών της Κροατίας επιβεβαίωσε ότι ο Tarrant ήταν στη χώρα από τα τέλη Δεκεμβρίου 2016 έως τις αρχές του 2017 και εκείνη την εποχή δεν ήταν άτομο που είχε απασχολήσει τις Αρχές.
Σύμφωνα με τον Τύπο, ο Tarrant παρέμεινε στην Κροατία για περίπου δύο εβδομάδες και επισκέφθηκε το Ζάγκρεμπ και διάφορες πόλεις στην ακτή της Αδριατικής, συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπρόβνικ.
Η Συνοριακή Αστυνομία της Βοσνίας επιβεβαίωσε ότι ο 28χρονος μπήκε στη χώρα στις 2 Ιανουαρίου 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης