Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη: Η ΝΔ θα κυριαρχήσει σε όλες στις κάλπες - Διακομματική για να ξεκαθαρίσουν οι όροι των εκλογών

Σπυράκη: Η ΝΔ θα κυριαρχήσει σε όλες στις κάλπες -  Διακομματική για να ξεκαθαρίσουν οι όροι των εκλογών
Οι Έλληνες θα αποδοκιμάσουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και θα υποστηρίξουν την πρόταση της ΝΔ σε όλες τις κάλπες είπε η εκπρόσωπος της ΝΔ
Την εκτίμηση πως η ΝΔ θα κυριαρχήσει σε όλες τις κάλπες διατύπωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
Η κα.Σπυράκη εκτίμησε πως οι Έλληνες θα αποδοκιμάσουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζουν την πρόταση της ΝΔ σε όλες τις κάλπες, τονίζοντας πως «η ΝΔ θα είναι κυρίαρχη στην ευρωκάλπη στις 26 Μάιου και σε όλες τις άλλες κάλπες».
«Οι ημέρες αυτής της κυβέρνησης είναι στο τέλος τους» είπε η κα.Σπυράκη, η οποία ζήτησε τη σύγκληση της διακομματικής στο υπουργείο Εσωτερικών για να ξεκαθαρίσουν οι όροι διεξαγωγής των επικείμενων ευρωεκλογών, αυτοδιοικητικών εκλογών και εθνικών εκλογών.
«Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τη ΝΔ είναι τι μέλλει γενέσθαι με την ψήφο των ετεροδημοτών.
Για αυτό ζητάμε σύγκληση της διακομματικής για να μην υπάρχουν πληροφορίες, σενάρια και φήμες αλλά καθαρές εξηγήσεις για τη διαδικασία» υποστήριξε η εκπρόσωπος της ΝΔ, η οποία ερωτηθείσα για το εάν η ΝΔ ανησυχεί για το ενδεχόμενο ψήφου διαμαρτυρίας στα μικρά κόμματα στις ευρωεκλογές, υπογράμμισε ότι «ο κ.Μητσοτάκης έχει καταστήσει σαφές ότι για μας είναι μία καθοριστική αναμέτρηση».
«Οι Έλληνες τέσσερα χρόνια μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα εκφράσουν τη θέληση τους για το ποιος θέλει να κυβερνήσει αυτό τον τόπο και είναι σαφές ότι σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε.
Είμαστε βέβαιοι ότι η ΝΔ θα κυριαρχήσει σε όλες τις κάλπες» είπε η κα.Σπυράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης