Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ανακάλεσε το αίτημα για σύγκλιση ΓΣ στην Attica Bank ο ΕΦΚΑ - Πλήρης επιβεβαίωση BN

tags :
Ανακάλεσε το αίτημα για σύγκλιση ΓΣ στην Attica Bank ο ΕΦΚΑ - Πλήρης επιβεβαίωση BN
Το διοικητικό συμβούλιο της Attica Bank με εντολή ΕΦΚΑ, που είναι ο βασικός μέτοχος της τράπεζας με 46%, δεν πήρε απόφαση για τη σύγκλιση έκτακτης ΓΣ
Κατά το σημερινό, 18 Μαρτίου 2019, Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank, ο βασικός μέτοχός της, ο ΕΦΚΑ, ανεκάλεσε το αίτημά του για σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, επιφυλασσόμενος να επανέλθει όποτε το κρίνει σκόπιμο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνέχεια ομόφωνα αποφάσισε να αναβάλει και την εκλογή νέου Προέδρου για την επόμενη συνεδρίασή του.

Τι ανέφερε νωρίτερα το Bankingnews.gr (δείτε εδώ)

Πρωτοφανείς εξελίξεις στην Attica Bank - Ο ΕΦΚΑ ανακάλεσε επ΄ αόριστον τη σύγκλιση έκτακτης ΓΣ

Πρωτοφανείς εξελίξεις σημειώθηκαν στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα 18 Μαρτίου 2019 στην Attica Bank.
Ενώ το βασικό θέμα ήταν η σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης όπως και η Attica Bank με ανακοίνωσή της είχε γνωστοποιήσει, τελικώς αποφασίστηκε να ανακληθεί επ αόριστον η απόφαση αυτή.
Κατ’ ουσίαν το διοικητικό συμβούλιο της Attica Bank με εντολή ΕΦΚΑ, που είναι ο βασικός μέτοχος της τράπεζας με 46%, δεν πήρε απόφαση για τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης και ουσιαστικά μεταθέτει τις τελικές αποφάσεις στην τακτική γενική συνέλευση του Ιουνίου 2019.
Ταυτόχρονα ούτε ο Γιώργος Μιχελής, ο οποίος είχε προταθεί για πρόεδρος της Attica Bank εμφανίστηκε, επιβεβαιώνοντας τον τραγέλαφο της υπόθεσης και ως εκ τούτου παραμένει προσωρινός πρόεδρος ο Αθ. Σταθόπουλος ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων.
Βέβαια για την όλη υπόθεση δεν ευθύνεται ο Μιχελής και αυτό πρέπει να αποσαφηνιστεί αλλά η προχειρότητα στους χειρισμούς...της τράπεζας και των μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Να σημειωθεί ότι ο Σταθόπουλος είναι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο και ενώ στις συστημικές τράπεζες οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουν αποχωρήσει στην Attica bank... ο Πρόεδρος του συλλόγου είναι ακόμη μέλος και λόγω αρχαιότητας παραμένει προσωρινός Πρόεδρος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης