Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κεραμεία Αλλατίνη: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου 2019

Κεραμεία Αλλατίνη: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου 2019
Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου 2019 καλούνται οι μέτοχοι της Κεραμεία Αλλατίνη
Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου 2019 καλούνται οι μέτοχοι της Κεραμεία Αλλατίνη, όπως ανακοίνωσε σήμερα (19/3/2019) η εταιρεία.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και μετά την από 18.03.2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 8 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Τέρμα Χαριλάου – Συν/σμός Ν. Ελβετία στη Θεσσαλονίκη, για να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση επί των ακολούθων θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Υποβολή και έγκριση των εταιρικών οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.) της εταιρικής χρήσης 2015,2016,2017 έπειτα από ακρόαση και έγκριση των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου περί των πεπραγμένων της ως άνω χρήσης και του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή.
2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή- Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση των εταιρικών υποθέσεων, τη σύνταξη και τον έλεγχο των ετησίων οικονομικών καταστάσεων των υπολόγων χρήσεων 2015,2016,2017.
3. Διάφορες ανακοινώσεις, εξελίξεις και προτάσεις επί εταιρικών θεμάτων.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των ως άνω θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η Επαναληπτική συνεδρίαση θα συνέλθει την 18η Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο χωρίς τη δημοσίευση νεότερης Πρόσκλησης.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της τυχόν Επαναληπτικής συνεδριάσεων της ανωτέρω Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα ως άνω αναφερόμενα.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης