Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κομισιόν: Η ΕΕ αναμένει ταχεία ενημέρωση από τη Βρετανία για τα επόμενα βήματα του Brexit

Κομισιόν: Η ΕΕ αναμένει ταχεία ενημέρωση από τη Βρετανία για τα επόμενα βήματα του Brexit
Η ΕΕ αναμένει ταχεία ενημέρωση από τη Βρετανία για το πώς επιθυμεί να προχωρήσει αναφορικά με το Brexit, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένει ταχεία ενημέρωση από τη Βρετανία για το πώς επιθυμεί να προχωρήσει αναφορικά με την έξοδό της από την ΕΕ, δήλωσε σήμερα (19/3/2019) ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, σημειώνοντας ότι οι ηγέτες της ΕΕ θα συναντηθούν την Πέμπτη (21/3) για να συζητήσουν την αποχώρηση της χώρας από το μπλοκ.
«Βρισκόμαστε τώρα ακριβώς 10 ημέρες πριν από την απόσυρση του Ηνωμένου Βασιλείου για την Ευρωπαϊκή Ένωση» δήλωσε ο κ. Σχοινάς σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Η Βρετανία πρόκειται να εγκαταλείψει την ΕΕ στις 29 Μαρτίου, αλλά το βρετανικό κοινοβούλιο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να συμφωνήσει στους όρους της εξόδου, έχοντας απορρίψει δύο φορές μια συμφωνία που διαπραγματεύθηκε η πρωθυπουργός Theresa May.
«Εναπόκειται στην πρωθυπουργό και στην κυβέρνησή της να αποφασίσει για τα επόμενα βήματα και στη συνέχεια να μας ενημερώσουν αναλόγως και γρήγορα», τόνισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης