Τοσουνίδης: Ο Μητσοτάκης έδειξε να ταυτίζεται με την Άγκυρα για ομογενοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας

Τοσουνίδης: Ο Μητσοτάκης έδειξε να ταυτίζεται με την Άγκυρα για ομογενοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας
Για ταύτιση με τη γραμμή της Άγκυρας για ομογενοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης
Για ταύτιση με τη γραμμή της Άγκυρας για ομογενοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας, κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.
«Οι εκφραστές της ηττοπάθειας στα εθνικά μας ζητήματα συντονίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και με τις δηλώσεις τους προσπάθησαν να πείσουν τους Έλληνες ότι πρέπει να σκύβουν το κεφάλι.
Μετά τον πρωτεργάτη της ντροπιαστικής και επικίνδυνης παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας, κ. Κοτζιά, που επιπλέον μίλησε και για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με την Τουρκία σε βάρος των δικαιωμάτων της Ελλάδας και της ελληνικής ΑΟΖ, ακολούθησε κ. Μητσοτάκης», δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης για «τον απόηχο των δηλώσεων Μητσοτάκη στη Θράκη».
Ο κ. Τοσουνίδης επεσήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης «με τις δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στη Θράκη, έδειξε να ταυτίζεται με τη γραμμή της Άγκυρας για ομογενοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας, εξαφανίζοντας τους Πομάκους και τους Ρομά, άγγιξε επικίνδυνα τα Μορφωτικά Πρωτόκολλα της Συνθήκης της Λωζάννης και με την πρότασή του για σύσταση Μουσουλμανικού Συμβουλίου παρά τω Πρωθυπουργώ, οδηγεί σε παραβίαση των δικαιωμάτων όλων των Ελλήνων για ισονομία και ισοπολιτεία, καθώς τις διαχωρίζει βάσει του θρησκεύματος».
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνιστούμε στον κ. Μητσοτάκη να εγκαταλείψει την ψηφοθηρική αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων για την πατρίδα μας και αν θέλει από κάπου να ξεκινήσει, ας κάνει δεκτή την πρότασή μας για δημιουργία δημόσιων σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στα Πομακοχώρια.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε να θυσιαστούν τα δικαιώματα της πατρίδας μας και των Ελλήνων για μια "χούφτα" ψήφους», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS