Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος: Η ΝΔ θα κερδίσει όλες τις κάλπες του 2019 – Θα είναι αυτοδύναμη

Ρουσόπουλος: Η ΝΔ θα κερδίσει όλες τις κάλπες του 2019 – Θα είναι αυτοδύναμη
Μετά από 4 χρόνια φτάσαμε να είμαστε εκεί που ήμασταν όταν έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά είπε ο κ.Ρουσόπουλος
Την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα κερδίσει όλες τις κάλπες που θα στηθούν το 2019 διατύπωσε ο υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με τη ΝΔ Θ . Ρουσόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι το κόμμα του θα είναι αυτοδύναμο στις εθνικές εκλογές.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Ρουσόπουλος είπε ότι η οικονομία επιβραδύνθηκε επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ότι η κυβέρνηση συνομιλεί με την τρόικα, κάτι που σηματοδοτεί πως δεν έχουμε βγει ουσιαστικά από τα μνημόνια.
«Μετά από 4 χρόνια φτάσαμε να είμαστε εκεί που ήμασταν όταν έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά», ανέφερε ο κ. Ρουσόπουλος.
Στο θέμα των προσλήψεων, παρά την εξαγγελία του κ. Μητσοτάκη για αναλογία ένα προς ένα, ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε ότι η ΝΔ θα δώσει προτεραιότητα στην υγεία και την παιδεία., υποστήριξε ότι τη χώρα δεν θα τη σώσει η πολιτική των επιδομάτων και για αυτό είπε, ότι και ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δεσμευτεί πως από τον πρώτο μήνα της διακυβέρνησής του θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές.
«Στόχος είναι η προσέλκυση επενδύσεων, η βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος, η δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα μειωθεί ο κατώτερος μισθός» είπε ο κ.Ρουσόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης