Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης – Ομιλία για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού και για το brain drain

Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης – Ομιλία για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού και για το brain drain
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συμμετάσχει και στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα Τετάρτη 20/3 ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετάσχει στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η οποία θα είναι και η τελευταία πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Ο κ.Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει να μιλήσει σε εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τις Γραμματείες Οικουμενικού Ελληνισμού και Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ για τη δυνατότητα να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού από τον τόπο της διαμονής τους και την επιστροφή των νέων που έχουν μεταναστεύσει.
Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να επιτεθεί για ακόμα μια φορά στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για εμπαιγμό των πολιτών, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπεριέλαβε σχετική διάταξη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίζεται στη Βουλή.
Παράλληλα ο κ.Μητσοτάκης με την ομιλία του για το brain drain εκτιμάται ότι θα δώσει και μια απάντηση στα όσα υποστήριξε κατά την χθεσινή επίσκεψη του στο Δημόκριτο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα, τονίζοντας ότι προγραμματική θέση της ΝΔ είναι η δημιουργία νέων και καλοπληρωμένων θέσεων εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης