Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens 2019»

Η Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens 2019»
Ως ενεργό μέλος του κοινωνικού συνόλου, η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει συνεχώς δράσεις και πρωτοβουλίες που - μεταξύ άλλων - εστιάζουν στην στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού
Για μια ακόμη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του 3ου No Finish Line, σκοπός του οποίου φέτος είναι να σταθεί αρωγός στις εκπαιδευτικές ανάγκες για πάνω από 30.000 παιδιά που έχει υπό τη σκέπη της η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Το Νο Finish Line αποτελεί έναν κορυφαίο και διεθνούς εμβέλειας υπερμαραθώνιο διάρκειας 90 ωρών, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, από τον οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας.
Ως ενεργό μέλος του κοινωνικού συνόλου, η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει συνεχώς δράσεις και πρωτοβουλίες που - μεταξύ άλλων - εστιάζουν στην στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Το σήμα εκκίνησης θα δοθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος την Τετάρτη 10 Απριλίου ώρα 19:00 και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις 13:00.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι δρομείς, ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν, όποτε θέλουν και όσες φορές επιθυμούν, προκειμένου να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα, τα οποία μεταφράζονται σε ευρώ και προσφέρονται για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης και με την πολύτιμη βοήθεια όλων των συμμετεχόντων καλύφθηκε απόσταση άνω των 50.000 χλμ., ενώ πέρυσι άγγιξε τα 90.000 χλμ.
Φέτος οι διοργανωτές εκτιμούν ότι οι χιλιάδες δρομείς στο No Finish Line θα καλύψουν απόσταση που θα ξεπεράσει τα 100.000 χλμ., εξασφαλίζοντας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ποσό άνω των 50.000 ευρώ.
Κατά την παρουσίαση της εφετινής διοργάνωσης ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ιωάννης Σηφάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Πρόκειται για έναν σημαντικό σκοπό, έναν φιλανθρωπικό αγώνα που δεν έχει τέλος και ελπίζουμε ότι για πολλά χρόνια δεν θα έχει τέλος, ώστε να συνεισφέρει στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Από την αρχή είμαστε σταθερά δίπλα στο No Finish Line και θα είμαστε και φέτος για 3η χρονιά, όχι µόνο ως χορηγοί, αλλά και μεγάλη ομάδα για να βοηθήσουμε να φτάσουμε τα 100.000 χιλιόμετρα».
Σημειώνεται ότι πρεσβευτές του No Finish Line της Αθήνας είναι για μία ακόμη χρονιά οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλας Κακλαμανάκης, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι η Δούκισσα Νομικού.

Φωτογραφία: Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι Γιάννης Νικολάου (Eκπρόσωπος του NFL International), Γιώργος Καπουτζίδης (Παρουσιαστής, Πρέσβης του NFL), Κατερίνα Στεφανίδη (Ολυμπινίκης, Πρέσβειρα του  NFL), Δούκισσα Νομικού (Πρέσβειρα Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»), Αλεξάνδρα Μαρτίνου (Πρόεδρος «Μαζί για το Παιδί»), Άσπα Πολυμέρη (Country Manager Greece, Cyprus & Malta – Mastercard) και ο Γιάννης Σηφάκης (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Δημοσίων Σχέσεων - Εθνικής Ασφαλιστικής).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης