Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τη Σαρακοστή, η L’Artigiano «λύνει τα χέρια» σε όσους νηστεύουν!

tags :
Τη Σαρακοστή, η L’Artigiano  «λύνει τα χέρια» σε όσους νηστεύουν!
Τη Σαρακοστή, η L’Artigiano  «λύνει τα χέρια» σε όσους νηστεύουν!
Η L’Artigiano, παραμένοντας πιστή στο όραμά της για ποιοτικό φαγητό σε όλες τις περιστάσεις συνεχίζει να προσφέρει μοναδική γεύση και αυθεντική ποιότητα και τη Σαρακοστή, με ακαταμάχητες νηστίσιμες επιλογές.
Πιο συγκεκριμένα, η L’Artigiano, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τη δική μας νηστίσιμη και λαχταριστή πίτσα με 100% φυτικό τυρί συνδυάζοντας  λαχταριστά υλικά και δημιουργώντας τον δικό μας προσωπικό και ακαταμάχητο γευστικό συνδυασμό.
Από την άλλη πλευρά, οι νηστίσιμες επιλογές χωρίς τυρί όπως τα bread sticks και η focccacia δίνουν τη δυνατότητα ακόμη και σε όσους έχουν αποκλείσει τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή τους να απολαύσουν λαχταριστά και χειροποιήτα εδέσματα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Τέλος, για τους λάτρεις μακαρονάδων αλλά και των θαλασσινών η L’Αrtigiano προσφέρει επιλογές όπως οι μακαρονάδες mare monti και cambaretti με γαρίδες, η Napoli με λαχταριστή σάλτσα ντομάτας και η magnifico με φρέσκα μανιτάρια ενώ η σαλάτα divina με φρέσκιες και αγνές πρώτες ύλες συμπληρώνει τις μοναδικές προτάσεις σαρακοστιανών πιάτων της L’ Artigiano , που υπόσχονται ιδιαίτερες γεύσεις και ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης