Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πτώση στα ψηφιακά νομίσματα – Υψηλός όγκος συναλλαγών

Πτώση στα ψηφιακά νομίσματα – Υψηλός όγκος συναλλαγών
Ήπια πτώση στα κρυπτονομίσματα 
Ήπια πτώση καταγράφεται σήμερα (21/3) στις τιμές των επικρατέστερων ψηφιακών νομισμάτων, με τον όγκο συναλλαγών 24ώρου να έχει αυξηθεί στα υψηλότερα επίπεδα που έχουν παρατηρηθεί εντός του μήνα, στα περίπου 37 δισεκ. δολάρια -σύμφωνα με το CoinMarketCap.
Το Bitcoin διατηρεί προς το παρόν τα 4.000 δολάρια ανά μονάδα και τα 70 δισεκ. κεφαλαιοποίησης, ενώ η συνολική αξία του κλάδου έχει υποχωρήσει κατά 2 δισεκ. σε ημερήσια βάση, στα 138,3 δισεκ. δολάρια.
Υποχώρηση άνω του 2% καταγράφουν τα επίσης δημοφιλή κρυπτονομίσματα Ethereum, XRP, EOS, Bitcoin Cash, Binance Coin, Stellar και TRON.

Image

Όπως ανέφερε πρόσφατα η εταιρεία Arca, οι επενδυτές ψηφιακών νομισμάτων επικεντρώνονται πλέον στα μικρότερα και όχι τόσο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, τα οποία παρέχουν πραγματική αξία.
Η «στροφή» στα κρυπτονομίσματα μικρής κεφαλαιοποίησης αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι, πλέον, οι επενδυτές αναζητούν τη χρησιμότητα και όχι την κερδοσκοπία, σημειώνεται.
Εξ αυτών, το πιο δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα είναι το Binance Coin, το οποίο έχει διπλασιάσει την τιμή του μέσα στο έτος, «πιάνοντας» δεκάδα στον πίνακα κεφαλαιοποίησης.
Αναλυτικά οι τιμές, στις 18:00:

Image
Image
Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης