Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Παρούσα η Office Line Α.Ε στο Microsoft MVP Global Summit 2019

tags :
Παρούσα η Office Line Α.Ε στο Microsoft MVP Global Summit 2019
Το MVP Global Summit είναι ένα exclusive συνέδριο, που δικαίωμα έχουν να το παρακολουθήσουν μόνο όσοι φέρουν τον τίτλο Microsoft ΜVP
Η Office Line A.E, o μοναδικός Microsoft Fast Track Ready Partner σε Ελλάδα & Κύπρο, με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο Έλληνας Microsoft ΜVP, o δικός μας Solution Architect Παντελής Αποστολίδης, θα παρευρεθεί για ακόμα μια φορά στο Microsoft MVP Global Summit.
Το MVP Global Summit είναι ένα exclusive συνέδριο, που δικαίωμα έχουν να το παρακολουθήσουν μόνο όσοι φέρουν τον τίτλο Microsoft ΜVP.
Διοργανώνεται στην έδρα της Microsoft στο Redmond της Ουάσινγκτον και θα διαρκέσει από τις 17-22 Μαρτίου.
Όσοι συμμετάσχουν σε αυτό του παγκόσμιου βεληνεκούς συνέδριο θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν: workshops που θα εισηγούνται Managers από το τμήμα Product Group της Microsoft, να δοκιμάσουν πρώτοι ένα μακροσκελή κατάλογο τεχνολογικών προϊόντων της και να συνεισφέρουν ενεργά στην βελτίωση τους.

Σχετικά με την Office Line
Η Office Line Α.Ε (officeline.gr) είναι ηγέτιδα εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υποδομών ΙΤ και υλοποίησης εξειδικευμένων έργων πληροφορικής, με 22 έτη παρουσίας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας.
Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία, την εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της σε τεχνολογίες Microsoft και όχι μόνο, διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών, από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της κι έχει πληθώρα Gold Microsoft πιστοποιήσεων για την παροχή Cloud λύσεων κι εφαρμογών.
Αντίστοιχες πιστοποιήσεις διαθέτει επίσης και από άλλες κορυφαίες εταιρείας τεχνολογίας, όπως HPΕ, Dell, IBM, Cisco, Citrix, Veeam, VMware και Check Point για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνολογικών λύσεων.
H εταιρεία έχει λάβει σημαντικές βραβεύσεις: “Lifetime Customer Value in Azure” (Microsoft Partner Excellence Awards 2017), “Digital Transformation Enabler” (InfoCom world awards 2017), “Top 25 European Cloud Providers 2018” από το έγκριτο κι εξειδικευμένο περιοδικό CIO Applications Europe και “Gold Cloud Provider” από τα Impact BΙΤΕ awards (Ιούνιος 2018), που αναδεικνύουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας.
Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:
• Mobile security
• Business transformation
• Public, Private, Hybrid cloud solutions
• Business Continuity
• Cyber Security solutions
• GDPR & Risk matters
• Collaboration and SharePoint services
• Enterprise support services
• Value Added Reseller

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης