Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην ALUMINCO

tags :
Νέο διοικητικό συμβούλιο στην ALUMINCO
Νέο διοικητικό συμβούλιο στην ALUMINCO
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2019-2023 εξέλεξαν ομόφωνα τα μέλη της ALUMINCO Α.Ε. κατά την Γενική Συνέλευση των μετόχων όπως ορίζουν οι σύγχρονες αρχές της Εταιρικής διακυβέρνησης και σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία.
Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, στην έδρα της εταιρίας και το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Αργύρης Καρράς
Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Καρράς
Μέλος ΔΣ: Δημήτρης Καρράς
Μέλος ΔΣ: Έφη Καρρά
Ο κ. Αργύρης Καρράς διαδέχεται στην Προεδρία τον κ. Δημήτρη Καρρά, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: "Αναγνωρίζοντας τη σημασία των αρχών εταιρικής διακυβέρνησης και ακολουθώντας τη διεθνή πρακτική για την εφαρμογή της κυκλικότητας στην άσκηση της διοίκησης, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα την μετακύλιση της θέσης του Προέδρου και Διευθ. Συμβούλου στον κ. Αργύρη Καρρά. Από την πλευρά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία αυτών των ετών που έκανε την εταιρεία μας ισχυρότερη από ποτέ. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας".
Κατά τη θητεία του Προέδρου Δημήτρη Καρρά σημειώθηκε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 51%, επανήλθε η κερδοφορία εν μέσω κρίσης με ένα αποτελεσματικό business plan υλοποιώντας σημαντικές επενδύσεις εκσυγχρονισμού της παραγωγικής μονάδας αλλά και πληθώρα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.
Ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ της ALUMINCO κ. Αργύρης Καρράς δήλωσε: "Η ανάληψη αυτής της θέσης αποτελεί πραγματικά μεγάλη τιμή και σημαντική ευθύνη κι ευχαριστώ θερμά τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους.
Τα τελευταία χρόνια, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Καρρά, κάναμε σημαντικά βήματα εξωστρέφειας και αυξήσαμε τη δράση μας σε πολλούς τομείς".
Ο Αργύρης Καρράς παραλαμβάνει μια εταιρία πιο δυνατή από ποτέ και θα εξασφαλίσει ώστε αυτό να είναι η αρχή ακόμα μεγαλύτερης ανάπτυξης, με ενδυνάμωση της εξωστρέφειας, έχοντας στο επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αλλά και την δημιουργία ελκυστικών πρωτοπόρων προϊόντων που θα την καθιερώσουν ως την μεγαλύτερη διέλαση αλουμίνιου της χώρας.
Τέλος, ο κ. Καρράς Θεόδωρος δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς πλέον οι υιοί του, Δημήτρης Καρράς, Αργύρης Καρράς και Βαγγέλης Καρράς, έχουν ταξιδέψει την εταιρία σε μεγαλύτερα λιμάνια με πολύ πιο απαιτητικές συνθήκες κατέχοντας όπως όλα δείχνουν καλά το επιχειρείν αλλά και την αγορά του αλουμίνιου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης