Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον χώρο εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου στις 25/3

Στον χώρο εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου στις 25/3
Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 25/3, με ομιλητή τον Ν. Μιχαλολιάκο
Στον χώρο εκδηλώσεών της θα παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: Μετά τις ευθείες απειλές και το τελικό πλήγμα από την ανακοίνωση της Παπανάτσιου η Αίγλη Ζαππείου μας γνωστοποίησε ότι πρέπει να σπάσει το συμβόλαιο για την προκαθορισμένη στον χώρο παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.
Κατόπιν τούτου η παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιηθεί με μαζική συμμετοχή των φίλων και των Συναγωνιστών στον χώρο εκδηλώσεων του Κινήματος (Μεσογείων 131).
Ανήμερα του διπλού εορτασμού της 25 Μαρτίου, για την Επανάσταση του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψήφιους του κόμματος για τις Ευρωεκλογές.
Η άνοδος των Πατριωτικών και Εθνικιστικών Κινημάτων σε όλη την Ευρώπη έχει τρομοκρατήσει το σύστημα και στις ευρωεκλογές της 26 Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει ακόμη μια μεγάλη εκλογική Νίκη που θα συνταράξει συθέμελα το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.
Κεντρικός ομιλητής στην παρουσίαση των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης