Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Ο Τσίπρας δεν έχει αποφασίσει ακόμα πότε θα χάσει - Στόχος της ΝΔ η νίκη και στις τέσσερις κάλπες

Κικίλιας: Ο Τσίπρας δεν έχει αποφασίσει ακόμα πότε θα χάσει - Στόχος της ΝΔ η νίκη και στις τέσσερις κάλπες
"H κοινωνία έχει ανάγκη να κλείσει τις πληγές της, που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ", αναφέρει ο Β. Κικίλιας
«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει αποφασίσει ακόμα πότε θα χάσει», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα", ο τομεάρχης Εθνικής 'Αμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
«Στόχος της ΝΔ είναι η νίκη και στις τέσσερις κάλπες», σημειώνει ο κ. Κικίλιας και επισημαίνει ότι «η κοινωνία έχει ανάγκη να κλείσει τις πληγές της, που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ με την εμφυλιοπολεμική του ρητορική».
Μεταξύ άλλων αναφέρει πως «όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν χτυπηθεί από την κρίση, σε επαγγελματικό, κοινωνικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους»,  ενώ «κόμματα, σχηματισμοί και πολιτικές κινήσεις που γίνονται από καπρίτσιο ή προσωπικές φιλοδοξίες και δεν αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, δεν έχουν μέλλον».
Για το ζήτημα της ασφάλειας, ο κ. Κικίλιας προαναγγέλλει την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και μικτές ομάδες όλων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. σε καθημερινές περιπολίες, σε όλες τις γειτονιές της «υποβαθμισμένης Αθήνας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης