Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

RIVER WEST: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του εμπορικού κέντρου - Συνεργασία με τις Αρχές για εξακρίβωση των αιτιών της φωτιάς

tags :
RIVER WEST: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του εμπορικού κέντρου - Συνεργασία με τις Αρχές για εξακρίβωση των αιτιών της φωτιάς
Τι αναφέρει το εμπορικό κέντρο για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα στο parking του επιπέδου 1


Έχει ήδη αποκατασταθεί η λειτουργία του εμπορικού κέντρου RIVER WEST, όπου νωρίτερα το Σάββατο 23/3 εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα σταθμευμένο στο parking του επιπέδου 1.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το εμπορικό κέντρο για το περιστατικό «σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου, λίγο μετά τις 11.00 π.μ., εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα σταθμευμένο στο parking του επιπέδου 1 του εμπορικού κέντρου RIVER WEST, η οποία τέθηκε σε άμεσο έλεγχο μετά από τη γρήγορη κινητοποίηση και άψογη συνεργασία του προσωπικού ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Καθώς η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων μας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας, πραγματοποιήσαμε προληπτική εκκένωση του RIVER WEST παρά την περιορισμένη έκταση της φωτιάς».
«Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις Αρχές για την εξακρίβωση των αιτιών εκδήλωσης της φωτιάς στο όχημα, ενώ έχει ήδη αποκατασταθεί η λειτουργία του εμπορικού μας κέντρου», καταλήγει η ανακοίνωση του RIVER WEST.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης