Τελευταία Νέα
Διεθνή

Telegraph: Έως τέλος Μαρτίου η παραίτηση May από την κυβέρνηση σύμφωνα με υπουργούς της

Telegraph: Έως τέλος Μαρτίου η παραίτηση May από την κυβέρνηση σύμφωνα με υπουργούς της
Υπουργοί της κυβέρνησης της εκτιμούν οτι πρέπει να ανταλλάξει την παραίτησή της με την έγκριση του σχεδίου της για το Brexit
Ασφυκτικές είναι πλέον οι πιέσεις που δέχεται η βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May να παραιτηθεί, με τους Times του Λονδίνου να υποστηρίζουν σήμερα (23/3) ότι οι βουλευτές του κόμματός της έχουν ζητήσει να καταθέσει σήμερα (23/3) κιόλας σχέδιο αποχώρησης της από την κυβέρνηση.
Καθώς η στρατηγική της για το Brexit, το οποίο έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 29 Μαρτίου, έχει αποτύχει όλο και περισσότεροι συντηρητικοί βουλευτές βλέπουν ως φως στο τούνελ την παραίτησή της από την κυβέρνηση.
Η παράταση έως τις 12 Απριλίου που έλαβε το Λονδίνο από τις Βρυξέλλες για την ολοκλήρωση της εξόδου από την ΕΕ, δεν είναι αρκετή για να της εξασφαλίσει την παραμονή της στην Downing Street η οποία επισήμως διαψεύδει τα σενάρια για παραίτηση της Μay έως τότε.
Ωστόσο και η Daily Telegraph επικαλούμενη δηλώσεις υπουργών της επιμένει ότι η May βρίσκεται ένα βήμα πριν από την παραίτηση.
«Πρέπει να καθορίσει ένα χρονοδιάγραμμα για την παραίτησή της το οποίο θα ανταλλάξει με την έγκριση του σχεδίου της για το Brexit από το Κοινοβούλιο» φέρεται να δήλωσε στην Telegraph υπουργός της κυβέρνησης.
Μάλιστα εκτιμάται ότι η παραίτηση May θα ανακοινωθεί έως το τέλος του Μαρτίου μετά και την παράταση που έλαβε το Brexit έως τις 12 Απριλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης