Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ: Μιλάει και η αρχηγός του κόμματος του Γιάννου, του Άκη και του Τσουκάτου

Άγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ: Μιλάει και η αρχηγός του κόμματος του Γιάννου, του Άκη και του Τσουκάτου
Η κυρία Γεννηματά, το πρωί είχε δηλώσει ότι δεν ανησυχεί μήπως ο Αλέξης Τσίπρας πάρει στελέχη από το ΚΙΝΑΛ
Χωρίς όρια είναι πλέον ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα και τις πολιτικές συγκλίσεις σε προοδευτική κατεύθυνση.
Πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε μ' ένα οξύτατο σχόλιο, στην κριτική που διατύπωσε εναντίον του η Φώφη Γεννηματά στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open.
«Μιλάνε όλοι, μιλάει και η αρχηγός του κόμματος του Γιάννου, του Άκη και του Τσουκάτου» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου επιχειρώντας να επαναφέρει στο προσκήνιο τις σκανδαλώδεις υποθέσεις για τις οποίες οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ που υπηρετούσαν σε θέσει κλειδιά επί διακυβέρνησης Σημίτη.
Η κυρία Γεννηματά, το πρωί είχε δηλώσει ότι δεν ανησυχεί μήπως ο Αλέξης Τσίπρας πάρει στελέχη από το ΚΙΝΑΛ.
«Έχουμε συσπείρωση και βλέπουμε ένα προοδευτικό ρεύμα σε ολόκληρη την χώρα. Υπάρχει ένας πολιτικός-ιδεολογικός αχταρμάς στην κυβέρνηση.
Δεν φοβάμαι διαρροές. Για κάθε ένας που χάνεται, άλλοι 1.000 έρχονται. Το ζω και το βλέπω», είπε χαρακτηριστικά η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, ενώ για την επόμενη ημέρα των εκλγοών τόνισε:
«Οι άλλοι πρέπει να τοποθετηθούν απέναντι στον ελληνικό λαό το τι θα κάνουν αμέσως μετά τις εκλογές.
Εμείς ως ΚΙΝΑΛ έχουμε το σχέδιο Ελλάδα.Το ΚΙΝΑΛ θα συμπράξει με όποιον συμφωνήσει με το σχέδιο μας. Αυτοί όμως δεν έχουν πει τι θα πράξουν ακόμα. Δεν θα γίνουμε μέρος των προβλημάτων. Θέλουμε λύση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης