Το τέλος του ISIS χαιρέτισε ο Trump και υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα παραμείνουν σε «εγρήγορση»

Το τέλος του ISIS χαιρέτισε ο Trump και υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα παραμείνουν σε «εγρήγορση»
«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τους εταίρους και συμμάχους μας για συντρίψουμε ολοκληρωτικά τους εξτρεμιστές ισλαμιστές τρομοκράτες», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
Το τέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος χαιρέτισε το Σάββατο (23/3/2019) ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump.
Παράλληλα  υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα παραμείνουν σε «εγρήγορση» μπροστά στην κυριότερη τζιχαντιστική οργάνωση στον κόσμο.
«Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω πως μαζί με τους εταίρους μας στον διεθνή συνασπισμό (...), μεταξύ αυτών τις δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ και τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (FDS), οι ΗΠΑ απελευθέρωσαν όλα τα εδάφη που ήλεγχε το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ, το 100% του "χαλιφάτου"» αναφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος σε μια ανακοίνωση.
«Θα παραμείνουμε σε επαγρύπνηση (...) έως τη στιγμή που η οργάνωση ηττηθεί, σε όποια περιοχή κι αν επιχειρεί» σημειώνει ο ίδιος.
«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τους εταίρους και συμμάχους μας για συντρίψουμε ολοκληρωτικά τους εξτρεμιστές ισλαμιστές τρομοκράτες» υπογράμμισε.
Επιπλέον είπε, απευθυνόμενος σε εκείνους που ενδεχομένως επιθυμούν να στρατολογηθούν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους, ότι θα πεθάνουν.
«Προς όλους τους νέους ανθρώπους στο Διαδίκτυο, που πιστεύουν στην προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους, θα πεθάνετε εάν ενταχθείτε στις τάξεις του» σημείωσε ο Trump.
 

bankingnews.gr

BREAKING NEWS