Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Μας νοιάζει να φύγει ο Τσίπρας - Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πολύ δυνατό

Μεϊμαράκης: Μας νοιάζει να φύγει ο Τσίπρας - Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πολύ δυνατό
"Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και της τύχης μας αν δεν πάμε στις κάλπες όλοι μαζί για την «φανέλα»", ανέφερε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

«Απαιτώ ο Νεοδημοκράτης να δείξει το ήθος που έχει η Ν.Δ., μας νοιάζει η «φανέλα», μας νοιάζει να φύγει ο Τσίπρας και μπροστά σε αυτό να υπάρχει καμία δικαιολογία», τόνισε από την Ζάκυνθο  ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στη Ζάκυνθο κ. Μεϊμαράκης, είπε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να είμαστε μια γροθιά στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές εκλογές και τα αποτελέσματα θα είναι συντριπτικά για την Ν.Δ., εγώ πιστεύω ότι πρέπει να καλέσουμε τους πολίτες να κρίνουν και είμαι σίγουρος ότι θα μας ψηφίσουν και επειδή υπάρχει το αίτημα να φύγει ο Τσίπρας και πρέπει να φέρουμε την ΝΔ πρώτη στις εκλογές».
Σημείωσε ότι «το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πολύ δυνατό και θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και της τύχης μας αν δεν πάμε στις κάλπες όλοι μαζί για την «φανέλα», προσθέτοντας ότι «δεν αρκεί το ιντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σχέση του πολίτη με τον πολιτικό, είμαι απ΄ αυτούς που πιστεύουν ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι μέσα στον κόσμο, να γυρίζει στις γειτονιές, στα καφενεία και χαίρομαι και απολαμβάνω παρά πολύ τον αγώνα που κάνουμε για να φέρουμε την Ν.Δ. πρώτη δύναμη».
Στέλνοντας μήνυμα στους ψηφοφόρους ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι «το κόμμα λέει πάντα την αλήθεια, δεν θέλουμε να λέμε ψέματα αλλά είμαι από τους πολιτικούς που ζητούν από τους πολίτες να σκέφτονται».
Ακόμη, ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στη κυβέρνηση Παπανδρέου λέγοντας ότι «οδήγησε τη χώρα σε κρίση δανεισμού και όταν δεν μπορούσε η χώρα να πληρώσει τις υποχρεώσεις της, τον έπιασε ταραχή, πήγε στο ΔΝΤ και χωρίς να ξέρει τι υπογράφει γιατί βιαζόταν να πάρει τα χρήματα να πληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας, μπήκαμε στη μαύρη σελίδα που ξεκίνησε στο Καστελόριζο».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης