Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δένει πιο σφικτά τη χώρα στο άρμα του ΝΑΤΟ

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δένει πιο σφικτά τη χώρα στο άρμα του ΝΑΤΟ
Η κυβέρνηση υπογράφει συνεχώς νέες στρατιωτικές και οικονομικές συμφωνίες με τις ΗΠΑ, δίνοντας στην πολεμική βιομηχανία δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο
Την εκτίμηση ότι «η κυβέρνηση, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των άλλων κομμάτων, δένει όλο και πιο σφιχτά τη χώρα στο άρμα του ΝΑΤΟ» εξέφρασε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε παρέμβασή του στην Συνδιάσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του κόμματος.
Όπως είπε ο κ. Κουτσούμπας η κυβέρνηση «υπογράφει συνεχώς νέες στρατιωτικές και οικονομικές συμφωνίες με τις ΗΠΑ, δίνοντας στην πολεμική βιομηχανία δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, την ώρα που γίνονται εγκληματικές περικοπές για την παιδεία, για την υγεία, την πρόνοια, τις κοινωνικές ανάγκες».
Νέα πρόκληση, όπως υποστήριξε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, αποτελεί «ο κοινός σχεδιασμός κυβέρνησης - ΗΠΑ, σύμφωνα με έκθεση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, για χρηματοδότηση σε ΜΜΕ και ΜΚΟ, με στόχο την αλλαγή του αντιαμερικάνικου - αντινατοϊκού κλίματος στην Ελλάδα».
«Όσους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς κι αν επιστρατεύσουν, όσα πλυντήρια κι αν στήσουν, όσες ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές κι αν επινοήσουν, δεν πρόκειται να ξεπλύνουν τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε.» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι ο λαός «δεν πρέπει να δώσει συγχωροχάρτι ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στα διάφορα απολειφάδια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., που υπηρέτησαν την ευρωενωσιακή πολιτική και που ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, τους βγάζει από τα μπαούλα για να φτιάξει μαζί τους δήθεν 'προοδευτικά' μέτωπα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης