Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη - Οργισμένη αντίδραση από τον αναπλ. υπουργό

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη - Οργισμένη αντίδραση από τον αναπλ. υπουργό
'Αγνωστος, ο οποίος πέρασε πεζός έξω απο το σπίτι, πέταξε μία βόμβα μολότοφ η οποία εξερράγη στο πεζοδρόμιο
(upd) Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, στο Μοσχάτο, σημειώθηκε στις 05.35 τα ξημερώματα.
'Αγνωστος, ο οποίος πέρασε πεζός έξω απο το σπίτι, πέταξε μία βόμβα μολότοφ η οποία εξερράγη στο πεζοδρόμιο και προκάλεσε μαύρισμα στην γκαραζόπορτα.
Aπο την Αστυνομία έγιναν αμέσως μετά την επίθεση τέσσερις προσαγωγές από την περιοχή.
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, απ' όπου ο ένας αφέθηκε ελεύθερος ενώ οι άλλοι τρεις εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Η αντίδραση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ενταύθα....
1) Το ξερω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακια και οι ανακοινώσεις που καναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπιρτζη .
2) Το ξερω πως ΦΟΒΑΣΤΕ γιατι φτάνει -επιτέλους και παρά όλα οςα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που εχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους
3) Ειςτε θρασύδειλα όντα
4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ,ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !
Αυτα ...ως απαντηση σε σας και στο τσογλανακι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθηνα στις 5.30 το πρωί ..
ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς :ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση σε Πολάκη: Άθλια ενέργεια – Δεν εκφοβίζεται η κυβέρνηση

Για άθλια ενέργεια που προσιδιάζει σε πρακτικές του υποκόσμου κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση με μολότοφ που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 05:30 σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη στο Μοσχάτο.
«Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αποτελεί μια άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υπόκοσμου.
Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση εκφοβίζονται, και ότι η κοινωνία στέκεται σύσσωμη απέναντι σε τέτοιες πρακτικές» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σπίρτζης: Απαράδεκτη η επίθεση στο σπίτι του Πολάκη

Απαράδεκτη πράξη χαρακτήρισε την επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολακη, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπιρτζης, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην παρέλαση του Ηρακλείου.
Ο κ. Σπιρτζης δήλωσε: «Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.
Ξέρουμε ότι έχουμε ενοχλήσει πολλούς, αλλά οποίοι κύκλοι πιστεύουν ότι μπορούν να φέρουν αναταραχή και χάος στη χώρα, αλλά και όποιοι έχουν τέτοια συμπεριφορά, είναι καταδικαστέα.
Πόσο μάλλον στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας».

ΝΔ: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη

Την επίθεση με μολοτόφ στο σπίτι του του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία.
«Η επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, είναι απολύτως καταδικαστέα.
Η Νέα Δημοκρατία σταθερά και χωρίς εξαιρέσεις υποστηρίζει ότι η βία και η τρομοκρατία δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία μας», αναφέρει η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης