Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Να ξαναπιάσουμε το νήμα του υγιούς πατριωτισμού - Η Ελλάδα χρειάζεται όραμα

Μητσοτάκης: Να ξαναπιάσουμε το νήμα του υγιούς πατριωτισμού - Η Ελλάδα χρειάζεται όραμα
Η Ελλάδα δεν έχει βγει ακόμα από μια βαθιά, επίμονη κρίση υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ
Την ανάγκη να ξαναπιάσουμε το νήμα του υγιούς πατριωτισμού που ενώνει και όχι του εθνικισμού που διχάζει επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολούθησε στη Λήμνο τους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου.
«Γιορτάζουμε σήμερα την έναρξη μιας γενναίας επανάστασης η οποία οδήγησε τελικά στην συγκρότηση του σύγχρονου ελληνικού κράτους.
Και τιμούμε σήμερα αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους, για να μπορούμε να ζούμε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι.
Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής, είναι μια μέρα αισιοδοξίας, είναι μια μέρα περηφάνιας, είναι όμως ταυτόχρονα και μια μέρα περισυλλογής, διότι εδώ και 10 χρόνια η χώρα δεν έχει βγει ακόμα, από μία βαθιά, από μια επίπονη κρίση» ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ.Μητσοτάκης.
«Σήμερα η Ελλάδα χρειάζεται όραμα και χρειάζεται και κατεύθυνση και πάνω απ’ όλα αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να ξαναπιάσει το νήμα του υγιούς πατριωτισμού, ενός πατριωτισμού ο οποίος ενώνει, ενός πατριωτισμού ο οποίος προτάσσει τις έννοιες της αλήθειας, της ευθύνης και κυρίως της σκληρής δουλειάς.
Εδώ πέρα από την ακριτική Λήμνο, από το βορειοανατολικό Αιγαίο, οι σημαίες μοιάζουν πάντα λίγο πιο ψηλά και το γαλάζιο του Αιγαίου είναι λίγο πάντα πιο έντονο.
Εδώ πέρα από τη Λήμνο, θέλω να στείλω σε όλες και σε όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδος ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης.
Μπορούμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε.
Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και σε όλους τους εορτάζοντες, εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους Έλληνες όπου κι αν αυτοί βρίσκονται» υποστήριξε ο κ.Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης