Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Με την ψήφο της ελληνικής Βουλής προδόθηκε η Μακεδονία – Δημοψήφισμα μετά τις εκλογές

Λεβέντης: Με την ψήφο της ελληνικής Βουλής προδόθηκε η Μακεδονία – Δημοψήφισμα μετά τις εκλογές
Οι δημοσκοπήσεις θέλουν να πνίξουν τα μικρά κόμματα υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι με την ψήφο της ελληνική Βουλής προδόθηκε η Μακεδονία διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι μετά τις εκλογές θα γίνει δημοψήφισμα που θα ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Με την ψήφο της ελληνικής Βουλής προδόθηκε η Μακεδονία.
Θα γίνει δημοψήφισμα μετά τις εκλογές και θα αποδειχτεί ότι προδόθηκε η Μακεδονία και θα την ακυρώσουμε την συμφωνία των Πρεσπών.
Ο κ. Τσίπρας ήξερε όταν ψήφιζε στην Βουλή ότι ο λαός είναι αντίθετος με τις Πρέσπες, το ίδιο ήξερε και ο αμερικανός Πρόεδρος και η κα Μέρκελ.
Ήξεραν δηλαδή ότι ο λαός είναι αντίθετος, άρα ήξεραν ότι παραβιάστηκε η θέληση του λαού συνεπώς η συμφωνία είναι άκυρη και ανήθικη» είπε σε δηλώσεις του με το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα ο κ.Λεβέντης.
«Οι δημοσκοπήσεις θέλουν να πνίξουν τα μικρά κόμματα και να φέρουν τον δικομματισμό που πτώχευσε την Ελλάδα με ρουσφέτια και σκάνδαλα και αυτό το έκαναν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Θα είναι ηλίθιο να γυρίσουμε πίσω σε ένα νέο δικομματισμό ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ.
Η Ένωση Κεντρώων θα παλέψει απέναντι σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, θα αγωνιστεί να το αλλάξει και να έρθει η δημοκρατία στην χώρα και ένας αληθινός πατριωτισμός, όχι χούντες, όχι φασίστες και όχι ακροδεξιοί. Την δημοκρατία την εκπροσωπεί το Κέντρο και όχι οι φασίστες που εκπροσωπούν την πατριδοκαπηλία και μόνο» τόνισε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης