Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τους υποψήφιους για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρουσίασε η Χρυσή Αυγή

tags :
Τους υποψήφιους για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρουσίασε η Χρυσή Αυγή
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο επικεφαλής του κόμματος Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Τους υποψήφιούς της για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρουσίασε η Χρυσή Αυγή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο επικεφαλής του κόμματος Ν.Γ. Μιχαλολιάκος.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: «Την αρχή της εκδηλώσεως έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ηχηρό Εθνικό μήνυμα των σημερινών παρελάσεων σε όλη την Επικράτεια και ακολούθως καλωσόρισε στο βήμα τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Πρώτος στο βήμα εκ των υποψηφίων Ευρωβουλευτών ανέβηκε ο Βουλευτής και Β’ Πειραιά, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος αναφέρθηκε στην Εθνική Επανάσταση του 1821 και τον χαρακτήρα της, ο οποίος παρά το ότι θα ήθελαν οι καθεστωτικοί λακέδες, ήταν φυλετικού και θρησκευτικού χαρακτήρα.
Ο κ. Λαγός σχολίασε την απαγόρευση της εκδηλώσεως στην Αίγλη, που ήρθε ύστερα από ισχυρές πιέσεις που δέχτηκε η επιχείρηση. Πιέσεις που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, αφού η Χρυσή Αυγή είναι γεννημένη για εκδηλώσεις που γίνονται στο πεζοδρόμιο.
Τέλος, ο κ. Λαγός έκανε λόγο για ένα Ευρωψηφοδέλτιο που είναι φτιαγμένο από Χρυσαυγίτες και για Χρυσαυγίτες και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα μεταφέρει στην Ευρωβουλή τον Αγώνα που διεξάγει στην Ελλάδα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Βασίλης Παπαθανασίου, ο οποίος διατέλεσε Στρατιωτικός, αποστρατευθείς με τον βαθμό του Υποστρατήγου και δήλωσε στην ομιλία του υπερήφανος Στρατιώτης του Αρχηγού και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε η εκ Διστόμου κυρία  Μαρία Σιδέρη Τσάμη, η οποία αναφέρθηκε στην διπλή γιορτή της Εθνεγερσίας του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, διπλή γιορτή την οποία παραλλήλισε με τον αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία, έναν αγώνα διπλό που γίνεται τόσο ενάντια των κατακτητών, όσο και των εγχώριων ραγιάδων.
Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε η κυρία Μαρία Χαλάτση, η οποία αναφέρθηκε στο γνωστό ρητό του Μακρυγιάννη πως "Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης", το οποίο φαντάζει τραγικά επίκαιρο σήμερα.
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Νικόλαος Λεμοντζής, ο οποίος αναφέρθηκε στην αλητεία που αντιμετωπίζει και σήμερα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με τις απαγορεύσεις που έρχονται κατόπιν απειλών, απαγορεύσεις που αποδεικνύουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος φόβος του αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου.
Τελευταίος εκ των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στο βήμα ανέβηκε ο ταξίαρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στην περιβόητη ρήση του Εθνάρχη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη σχετικά με τα προσκυνοχάρτια του Ιμπραήμ «Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους», ο οποίος αν ζούσε σήμερα θα διωκόταν για… εχθροπάθεια.
Έναν παρόμοιο αγώνα διεξάγει η Χρυσή Αυγή, αφού κανείς δεν ξεχνά την άνανδρη δολοφονία των αδερφών μας, Γεωργίου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Νέο Ηράκλειο, μία δολοφονία που σιωπηρά επικρότησε σύσσωμος ο «δημοκρατικός κόσμος» της χώρας ή για να κυριολεκτούμε οι προδότες που ξεπουλάνε την χώρα.
"Δεχόμαστε την πρόκληση και αρνούμαστε την αποτυχία" κατέληξε ο Συναγωνιστής, δίνοντας τον αγωνιστικό τόνο για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο παράδοξο να προσπαθούν να τιμήσουν τον Κολοκοτρώνη και τον Μακρυγιάννη αυτοί που εκχώρησαν εθνική κυριαρχία, είτε με τα μνημόνια, είτε με όλες τις υπόλοιπες προδοτικές πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών.
Αξίζει να θυμηθούμε, είπε ο Αρχηγός, ότι όλοι οι μεγάλοι της Επαναστάσεως του 1821 είχαν σκληρή μοίρα, προδομένοι από το ίδιο μας το Κράτος, όπως ο Νικηταράς που κατάντησε να ζητιανεύει.
Όπως τότε, έτσι και τώρα το σημερινό κράτος ξεχνά τα δεινά που πέρασε το Έθνος από τους τούρκους και προπαγανδίζουν την «ελληνοτουρκική φιλία», παρά το γεγονός πως οι τούρκοι φροντίζουν διαρκώς να μας θυμίζουμε το ποιοι είναι.
Η Χρυσή Αυγή, όμως, δεν ξεχνά το «σχοινί του Πατριάρχη», δεν ξεχνά τα δεινά του Ελληνισμού σε Ίμβρο και Τένεδο.
Αναφερόμενος στην απαγόρευση της εκδηλώσεως στην Αίγλη Ζαππείου, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε στην επιστολή της Παπανάτσιου, τονίζοντας το ανιστόρητό της, αφού ο Ευάγγελος Ζάππας ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Μάρκου Μπότσαρη και σίγουρα όχι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιας κομμουνιστικής οργάνωσης.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ερχόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρθηκε στην υποκριτική στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεν συμφωνεί με τις αποδοκιμασίες των συριζαίων και από την άλλη δηλώνει ότι θα σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών.
Αλήθεια, ποια η διαφορά τους με τους Συριζαίους;
Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει και με έγγραφη δήλωση προς τους διεθνείς οργανισμούς, πως αν μας αξιώσει ο Θεός αυτή την συμφωνία θα την πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας.
Σύνθημα της Χρυσής Αυγής για τις επόμενες Ευρωεκλογές: «Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη» και πράγματι απαιτείται μια ισχυρή Ελλάδα και όχι το ψευτορωμαίικο για να συνεργαστεί με τα Εθνικιστικά Λάβαρα που ορθώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η Επανάσταση του 1821 προδόθηκε από αυτούς που ανέλαβαν τα ηνία μετά από αυτήν και για 200 χρόνια.
Η Χρυσή Αυγή θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε η Επανάσταση του 1821, αυτή την φορά ενάντια στους λακέδες των ξένων για μια Ελλάδα Ελεύθερη που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες.
Η εκδήλωση έκλεισε με το «Μακεδονία Ξακουστή» προς τιμήν των Αγώνων του Ελληνισμού εναντίον των προδοτών της Μακεδονίας μας και ακολούθως με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης