Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το πρόγραμμα της ΝΔ για τις υποδομές παρουσιάζει ο Μητσοτάκης – Ποιες οι προτεραιότητες

Το πρόγραμμα της ΝΔ για τις υποδομές παρουσιάζει ο Μητσοτάκης – Ποιες οι προτεραιότητες
Στις 16:30 το απόγευμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
Το πρόγραμμα της ΝΔ για τις υποδομές θα παρουσιάσει σήμερα Τρίτη 26/3 (στις 16:30 στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος) ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης μαζί με τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Κ. Χατζηδάκη και με τον αρμόδιο τομεάρχη Κ. Καραμανλή.
Μετά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτάσεων της ΝΔ για την Παιδεία και την Υγεία, σειρά παίρνει σήμερα ο τομέας των υποδομών, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμος για τον κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό του κ.Μητσοτάκη που δεν είναι άλλος από την προσέλκυση επενδύσεων για τη δυναμική επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.
Ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί σε έργα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και τα οποία θα συνεχίσει η ΝΔ, εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, όπως για παράδειγμα η γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας, ο οδικός άξονας Πάτρας – Πύργου αλλά θα ανακοινώσει και άλλα νέα έργα, όπως η κατασκευή του οδικού άξονα που θα συνδέει την Ελευσίνα με την  Υλίκη και θα παρακάμπτει την Αττική.
Μεταξύ άλλων ο κ.Μητσοτάκης εκτιμάται πως θα προαναγγείλει τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Υποδομών με απώτερο στόχο να υπάρξει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στην Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση αναφέρεται πως οποιαδήποτε εξαγγελία κάνει σήμερα ο κ.Μητσοτάκης, θα αφορά έργα που θα είναι διασφαλισμένη η χρηματοδότηση τους είτε από εθνικούς είτε από ευρωπαϊκούς πόρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης