Τελευταία Νέα
Διεθνή

Harrington (Βρετανία): Καμία επιλογή για το Brexit δε συγκεντρώνει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο

Harrington (Βρετανία): Καμία επιλογή για το Brexit δε συγκεντρώνει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο
Ο πρώην υπουργός Επιχειρήσεων εξέφρασε την ελπίδα του ότι η πρωθυπουργός Theresa May δεν θα παραιτηθεί
Στο γεγονός ότι καμία επιλογή για το Brexit δε συγκεντρώνει μέχρι στιγμής την πλειοψηφία του βρετανικού κοινοβουλίου αναφέρθηκε σήμερα (26/3) ο μέχρι πρότινος υπουργός Επιχειρήσεων της χώρας, Richard Harrington, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του χθες Δευτέρα (25/3).
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια δηλώσεων που πραγματοποίησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, ο κ. Harrington τόνισε ότι «ο κύριος στόχος της παραίτησής μου ήταν να προσπαθήσων να σταματήσω τη μη συμφωνία για το Brexit», προσθέτοντας ότι «οι επιλογές για το Brexit πρέπει να περιοριστούν μέσω ψηφοφοριών στο κοινοβούλιο».
Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε ότι «πρέπει να υπάρξει ένα νέο δημοψήφισμα πριν από την ανάκληση του Άρθρου 50», εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα του ότι η πρωθυπουργός της χώρας Theresa May δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
«Η πρωθυπουργός θα δει τη θέληση του κοινοβουλίου και θα πάει στις Βρυξέλλες με τη λύση που θα προτείνει το κοινοβούλιο», σχολίασε ο πρώην υπουργός Επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου.
Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Matt Hancock, τόνισε ότι η πρωθυπουργός Theresa May «δε μπορεί να δεσμευθεί εκ των προτέρων ότι θα ακολουθεί αυτό που θα προτείνει το κοινοβούλιο για το Brexit».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης