Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΙΑΣΩ: Σε εξέλιξη ο έλεγχος από αμερικανικό fund μετά τη μη δεσμευτική πρόταση

tags :
ΙΑΣΩ: Σε εξέλιξη ο έλεγχος από αμερικανικό fund μετά τη μη δεσμευτική πρόταση
Η διοίκηση του ΙΑΣΩ επιβεβαίωσε πληροφορίες για ενδιαφέρον από ξένα funds
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο νομικός και οικονομικός έλεγχος του ΙΑΣΩ από αμερικανικό fund, στο πλαίσιο της δεσμευτικής πρότασης από fund του εξωτερικού, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.
Ειδικότερα, με αφορμή το δημοσίευμα του bankingnews.gr (δείτε εδώ) που ανέφερε ότι το fund Oaktree θα υποβάλει δημόσια προσφορά για το Ιασώ μετά τη λήξη της συνεδρίασης της 29ης Μαρτίου, η διοίκηση του ομίλου, μετά από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διευκρίνισε ότι δεν είχε υποβληθεί δημόσια πρόταση για την εξαγορά των μετοχών της αλλά μη δεσμευτική πρόταση από fund του εξωτερικού, τελούσα υπό σειρά αιρέσεων και υπό την προϋπόθεση ότι θα προηγούνταν νομικός και οικονομικός έλεγχος.
Επίσης, πρόσθεσε ότι ο διενεργούμενος νομικός και οικονομικός έλεγχος είναι σε εξέλιξη και δεν έχει μέχρι σήμερα ολοκληρωθεί.
Ως εκ τούτου, δεν έχει υποβληθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας δημόσια πρόταση για την εξαγορά των μετοχών της Εταιρείας.

Τι ανέφερε το www.bankingnews.gr από τις 28 Μαρτίου 2019

Δημόσια πρόταση στα 1,50 ευρώ θα υποβάλει το Oaktree για το Ιασώ στις 29 Μαρτίου

Δημόσια πρόταση θα υποβάλει το αμερικανικό fund Oaktree προς τους μετόχους του Ιασώ μετά τη λήξη της συνεδρίασης της 29ης Μαρτίου 2019.
Η δημόσια πρόταση αναμένεται στα 1,50 ευρώ, ήτοι 10%-12% υψηλότερα από την τρέχουσα τιμή της μετοχής, η οποία είναι στα 1,3750 ευρώ.
Η σχετική φημολογία συντηρείται εδώ και αρκετές ημέρες, με τον όγκο που διακινείται στη μετοχή να είναι σημαντικά υψηλός.
Η διοίκηση της εταιρείας έχει στο παρελθόν επιβεβαιώσει πληροφορίες για ενδιαφέρον από ξένα funds.
Το Oaktree εμφανίζεται να έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο της εισηγμένης και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης