Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πλαστικά Θράκης: Εκλογή νέας επιτροπής παροχών και ανάδειξης υποψηφιοτήτων μελών Δ.Σ.

Πλαστικά Θράκης: Εκλογή νέας επιτροπής παροχών και ανάδειξης υποψηφιοτήτων μελών Δ.Σ.
Στην εκλογή νέας τριμελούς Επιτροπής Παροχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων Μελών Δ.Σ., προχώρησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πλαστικά Θράκης
Στην εκλογή νέας τριμελούς Επιτροπής Παροχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων Μελών Δ.Σ., προχώρησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πλαστικά Θράκης, όπως ανακοίνωσε σήμερα (28/3/2019) η εταιρεία.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Πλαστικά Θράκης Εταιρεία Συμμετοχών Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «Thrace Plastics CO. S.A.» (εφεξής «Εταιρεία»), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου καθώς της με αριθμό 3/347/12.07.2005 αποφάσεως του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας το οποίο εξελέγη από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 19ης Μαρτίου 2019 προέβη στην εκλογή νέας τριμελούς Επιτροπής Παροχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων Μελών Δ.Σ., η οποία αποτελείται από τα ακόλουθα μέλη του Δ.Σ.:
1) Θεόδωρο Κίτσο του Κωνσταντίνου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
2) Κωνσταντίνο Γιαννίρη του Ιωάννη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,
3) Ιωάννη Αποστολάκο του Γεωργίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.
Πρόεδρος της Επιτροπής Παροχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων Μελών Δ.Σ. εξελέγη ο κ. Θεόδωρος Κίτσος του Κωνσταντίνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης